- 19:05 Ціни підштовхують до вегетаріанства: економіст пояснив, чи варто очікувати здешевшання м’яса
- 18:46 Перехід з одного виду пенсії на інший: експерт пояснив, коли це вигідно
- 18:24 В Україні хочуть підняти народжуваність: ціна питання — 80 мільярдів гривень на рік
- 17:47 Захист від колорадського жука без «хімії»: посадіть це біля картоплі, і «колоради» забудуть дорогу до вашої дачі
- 17:21 Популярність Меган Маркл впала до історичного мінімуму: що сталося
- 16:47 Редиска по-грузинськи від Івана Янюка: страва, яка запам’ятається вам надовго
- 16:23 В Україні знайшли варіант, як захистити БПЛА від дронів-перехоплювачів — ЗМІ
- 15:35 На Одещині внаслідок пожежі загинули двоє малолітніх дітей
- 15:24 Ніжна і незламна: популярний гурт випустив потужний кліп
- 14:56 Чемпіонат України з футболу, 29-й тур, 17 — 18 травня: результати та відеоогляди матчів, становище команд
- 14:47 Більше, ніж приправа: як ефективно очистити унітаз за допомогою речі, яка є у кожної господині
- 14:21 Що робити, якщо вам заблокували рахунок через порушення банківських переказів: поради банкіра
Влітку у нас особливий політ фантазії. Адже щедрі дари цього сезону ніби самі підказують ідеї. Особливо благодатний це період для створення нових варіантів салатів.
Рецептом літнього вінегрету поділилася кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова.
— Сьогодні приготуємо літній вінегрет — це свіжо, смачно, корисно й ароматно, — каже Елла Іванова. — Ось його рецепт.
Літній вінегрет
2 молодих картоплини
2 свіжі огірки
100 г горошку
2 молодих буряки
2 морквини
Щавель
Петрушка
Олія
Сіль
Перець
Овочі відварюємо, охолоджуємо та нарізаємо дрібними кубиками.
З'єднуємо всі інгредієнти. Додаємо зелені, олії, солі, перцю.
Я у буряк додала трохи ягідного оцту. Буряк замаринувався. Але можна цей етап пропустити. За бажанням також можна додати кріп або базилік.
Просто неймовірний салат. Свіжий, ароматний, смачний, яскравий, соковитий. Справжній літній вінегрет!
Смачного!
Елла Іванова також розповіла «ФАКТАМ», як приготувати оригінальний лимонад — з розмарином і червоною смородиною.
Читайте також: Зелене масло: ніжний смак літа
Фото з альбому Елли Іванової
2017Читайте нас у Facebook