Просто і оригінально: рецепт смачного холоднику від переможниці «МастерШеф»
Переможниця і суддя кулінарного проекту «МастерШеф» Ліза Глинська, яка запропонувала рецепт маринованих томатів, які можна їсти вже через 10 годин, розповіла правила приготування українського холодного супу — холодника.
Вам знадобляться:
- 3 курячих яйця (круто)
- 3−4 огірка
- 1 літр айрану або кефіру
- Зелена цибуля
- кріп
- 200 мл овочевого бульйону
- 3 буряка
- 1 ст. ложка хрону
- сіль за смаком
- 100 г сметани
- перепелині яйця
приготування
Натріть буряк і яйце на тертці, очищені огірки наріжте соломкою, додайте айран.
Вилийте в миску овочевий бульйон.
Додайте сметану, посоліть і перемішайте.
Раніше свої варіанти холоднику запропонували одеський ресторатор Сава Лібкін і кулінар Елла Іванова.
785Читайте нас у Facebook