ПОИСК
Книга рецептів

Просто і оригінально: рецепт смачного холоднику від переможниці «МастерШеф»

17:00 13 серпня 2021
Просто і оригінально: рецепт смачного борщу від переможниці «МастерШеф»

Переможниця і суддя кулінарного проекту «МастерШеф» Ліза Глинська, яка запропонувала рецепт маринованих томатів, які можна їсти вже через 10 годин, розповіла правила приготування українського холодного супу — холодника.

Вам знадобляться:

  • 3 курячих яйця (круто)
  • 3−4 огірка
  • 1 літр айрану або кефіру
  • Зелена цибуля
  • кріп
  • 200 мл овочевого бульйону
  • 3 буряка
  • 1 ст. ложка хрону
  • сіль за смаком
  • 100 г сметани
  • перепелині яйця

приготування

Натріть буряк і яйце на тертці, очищені огірки наріжте соломкою, додайте айран.

РЕКЛАМА

Вилийте в миску овочевий бульйон.

Додайте сметану, посоліть і перемішайте.

РЕКЛАМА
Єлизавета Глинська з борщ

Раніше свої варіанти холоднику запропонували одеський ресторатор Сава Лібкін і кулінар Елла Іванова.

РЕКЛАМА

785

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів