Найпопулярніший рецепт тірамісу в елементарному виконанні: рецепт від Ектора Хіменеса-Браво
Суддя шоу «Майстер-шеф» Ектор Хіменес-Браво продовжує радувати рецептами десертів, які не втратять вишуканого смаку, якщо їх приготувати в домашніх умовах. Шеф-кухар адаптував і опублікував в Instagram рецепт класичного десерту «Тірамісу», щоб з приготуванням могли впоратися навіть кондитери-початківці.
Тірамісу
Для крему:
- Яйця (жовтки) — 5 штук;
- Цукор — 125 г;
- Вершки 30% - 400 г;
- Сир маскарпоне — 425 г;
- Ванільний екстракт.
Для основи:
- Зварена кава — 300 г;
- Печиво «Савоярді» — 400 г;
- Лікер — 30 г;
- Какао-порошок (для декору).
Жовтки збити з цукром, додати маскарпоне, збиті вершки, ванільний екстракт. Каву змішати з лікером. «Савоярді» змочивши в каві, викласти на дно форми, зверху — шар крему. Таким чином викласти все печиво, верхнім повинен бути шар крему. Поставити в холодильник на дві години. Готовий десерт прикрасити какао.
Нагадаємо, поки літо, Ектор Хіменес-Браво пропонує приготувати пиріг зі свіжою чорницею і полуничні моті по-азійському.
1167Читайте нас у Facebook