- 18:46 Перехід з одного виду пенсії на інший: експерт пояснив, коли це вигідно
- 18:24 В Україні хочуть підняти народжуваність: ціна питання — 80 мільярдів гривень на рік
- 17:47 Захист від колорадського жука без «хімії»: посадіть це біля картоплі, і «колоради» забудуть дорогу до вашої дачі
- 17:21 Популярність Меган Маркл впала до історичного мінімуму: що сталося
- 16:47 Редиска по-грузинськи від Івана Янюка: страва, яка запам’ятається вам надовго
- 16:23 В Україні знайшли варіант, як захистити БПЛА від дронів-перехоплювачів — ЗМІ
- 15:35 На Одещині внаслідок пожежі загинули двоє малолітніх дітей
- 15:24 Ніжна і незламна: популярний гурт випустив потужний кліп
- 14:56 Чемпіонат України з футболу, 29-й тур, 17 — 18 травня: результати та відеоогляди матчів, становище команд
- 14:47 Більше, ніж приправа: як ефективно очистити унітаз за допомогою речі, яка є у кожної господині
- 14:21 Що робити, якщо вам заблокували рахунок через порушення банківських переказів: поради банкіра
- 13:52 У Стамбулі російська делегація погрожувала захопити нові області України — ЗМІ
Найпопулярніша закуска: сир халлумі з персиками та горішками

Шеф-кухар Андрій Величко продовжує серію рецептів оригінальних закусок. Раніше шеф-кухар радив приготувати смажений редис, а тепер рекомендує обов'язково поекспериментувати з сиром халлумі. Смажений сир добре поєднується з фруктами та горіхами. Відеорецепт опублікований у Facebook .
Сир халлумі з персиками та горішками
На дві порції:
- сир халлумі — 300 г;
- персик або нектарин — 2 штуки;
- цукор — 2 ст. л.;
- оцет винний або будь-який фруктовий — 1 ст. л.;
- вершкове масло (холодне) — 1 ст. л.;
- кедрові горішки — 1 ст. л.;
- рослинна олія для смаження;
- рукола для декору.
Персики очистити від кісточок, нарізати скибками, обсмажити на розжареній олії протягом хвилини. Посипати фрукти цукром і влити оцет. Повинна вийти легка карамель. Пательню зняти з вогню і покласти шматочок холодного вершкового масла.
Сир нарізати скибочками завтовшки 1 см, обсмажити на іншій пательні на олії до появи золотистої скоринки. Також можна смажити сир на грилі і на мангалі. Попередньо слід обмазати сир рослинною олією.
Викласти сир і фрукти на блюдо, посипати кедровими горішками, прикрасити руколою.
Нагадаємо, раніше Андрій Величко поділився тонкощами приготування білої спаржі, а також запропонував рецепт швидкого приготування сирників.
623Читайте нас у Facebook