- 11:34 Україна отримає від союзників допомогу на понад € 35 мільярдів: на що підуть кошти
- 11:09 Семиразового чемпіона Франції з футболу з екстренером «Шахтаря» вигнали з елітного дивізіону
- 10:57 Підрядники можуть бути пов’язані з нардепом Кузьміних: ЗМІ про 10 мільйонів на ремонт лікарень Житомира
- 10:46 Швейцарія вибірково надаватиме захист біженцям з України
- 10:21 «Скажу йому: як справи?»: Трамп заявив про можливу зустріч із Зеленським у Гаазі
- 09:57 Камінська з «НеАнгелів» засвітилася на Канарах в компанії Януковича, але їй повірили не всі
- 09:47 Tech360 у Києві: Україна запускає свій ChatGPT, готує прорив в ІТ-освіті та залучає ветеранів до технологічного сектору
- 09:31 Кабмін оновив правила отримання пенсій через «Укрпошту»: що нового
- 09:04 В «Укрзалізниці» пояснили, чому не зупиняють потяги під час повітряних тривог
- 08:41 Запоріжжя та Харків атаковані росіянами вночі, є поранені
- 08:17 Тельцям — спокій, Терезам — самопізнання, а Водоліям — креатив: що обіцяють зірки знакам Зодіаку 25 червня
- 08:02 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
Осінній урожай щедрий. Можна приготувати стільки всього смачного! Лечо — одне з улюблених страв гурманів. У ньому яскравість і солодкість теплих днів, які залишають нас до наступного літа. Але не будемо сумувати! Краще займемося справою на кухні! А потім будемо ласувати та пригощати рідних.
Рецептом смачного лечо з «ФАКТАМИ» поділилася кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова.
— Люблю лечо, — каже Елла Іванова. — Готувати його нескладно, а смак і аромат нікого не залишить байдужим.
Лечо
1 кг помідорів
1 кг червоного перцю
1 гіркий перець
30 г часнику
Неповна столова ложка солі
100 г цукру
2 ст. ложки олії
1−2 ст. ложки оцту
Помідори та гіркий перець пропускаємо через м'ясорубку. Варимо хвилин 25−30.
Додаємо перець, нарізаний соломкою. Варимо 10 хвилин.
Додаємо сіль, цукор, часник, олію
Ще 10 хвилин — і готово!
Раніше Елла Іванова розповіла «ФАКТАМ», як приготувати часниково-петрушкову олію, яка ідеально доповнить багато страв.
Читайте також: Баклажани у клярі: ситно та смачно
Фото з альбому Елли Іванової
2259Читайте нас у Facebook