- 22:28 Секрети ароматів, які стимулюють витрачати гроші: зверніть увагу на нюанси
- 22:01 Сирний пиріг з черешнею: легкий десерт готується за півгодини
- 21:31 Кеті Перрі викликала занепокоєння шанувальників відсутністю обручки
- 21:02 Найкраща спеція для мозку: яка трава може суттєво покращити пам’ять
- 20:59 Семирічну дівчинку, яка зникла в Одесі, знайшли вбитою
- 20:38 Ціни на нафту та хвиля мігрантів: Пелюховський про кризу у разі війни на Близькому Сході
- 20:35 Близько місяця у шпиталі боролись за його життя: на Вінниччині поховали 22-річного розвідника, якого важко поранили на Курщині
- 20:08 Кукурудзяний мус з двома видами сиру — можна тим, хто на дієті
- 19:59 «Тихий план «Б» від влади? Що пишуть ЗМІ про кандидата в очільники БЕБ Цивінського
- 19:43 У рф знайшли застосування новій зброї з КНДР: експерт розповів, чому вона може стати дуже небезпечною
- 19:16 Рве на шматки: популярна співачка вразила зміною
- 18:59 Скорпіонам — «Сонце» та радість, Дівам — «Трійка Жезлів» та плани на майбутнє: Таро-прогноз на 20 червня
Книга рецептів
19:32
—
21 вересня 2021
Вишуканий осінній сніданок: Руслан Сенічкін представив рецепт сливової запіканки

Телеведучий Руслан Сенічкін, який раніше поділився рецептом картопляних рулетів з лаваша, розповів в програмі «Сніданок з 1+1», як приготувати сливову запіканку.
Інгредієнти:
- 200 г сиру
- 200 г сирної маси
- 2 ст. л. цукру
- 0,5 ч. Л. ванільного цукру
- 2 ст. л. манної крупи
- 1 ст. л. сметани
- 100 мл вершків 10%
- 1 яйце
- 4−5 слив
Приготування:
- У сир додаються яйце, ванільний і звичайний цукор, манна крупа, вершки.
- Сирна маса ретельно перемішується за допомогою блендера.
- Зливи дрібно нарізаються.
- Маса заливається в силіконову форму.
- Форма ставиться в духовку, яка розігріта до температури 200 градусів, і готується 15−20 хвилин.
Раніше рецептом сирної запіканки поділився шеф «Пекельної кухні» Алекс Якутов.
Фото: скріншот
10992Читайте нас у Facebook
Наступний матеріал
Новини партнерів