Швидко готуються і не занадто важкі для шлунка: співачка М'ята поділилася рецептом кабачкових млинців з крупою кіноа
Українська співачка М'ята (Юлія Загорська), яка відверто розповіла про драму з сином, намагається, щоб її сім'я харчувалася правильно. До цього вона закликала і фоловерів в Instagram, представивши свій рецепт кабачковий оладок з суперфудом — крупою кіноа.
Для приготування зіркового сніданку вам знадобляться:
• Кабачок або цукіні — 1 штука
• Цибуля — 1 штука
• Кіноа — 3,4 столові ложки
• Яйце — 1 штука
• Борошно — 2−3 столові ложки
• Кріп
• Сіль
• Перець
• Соус песто або сметана
• Масло для смаження
Етапи приготування
1. Відварити кіноа і остудити.
2. Натерти половину кабачка або цукіні на дрібну тертку, віджавши і виливши сік (м'якоть повинна стати трохи сухуватою).
3. Нарізати половину цибулини і збити її в блендері.
4. Нарізати кріп, додати в кабачкову м'якоть яйце, перебиту цибулю, борошно, кіноа, сіль і перець. Також можна додати молоду зелену цибулю, порізану шматочками.
5. Сформувати оладки і обсмажити на маслі.
Готову страву викласти на тарілку і додати соус песто (його можна замінити і більш звичною для нас сметаною).
Також на сніданок можна приготувати «вівсяний млинець», рецептом якого з «ФАКТАМИ» поділилася українська актриса Катерина Гулякова, що зіграла головну роль в детективі «Топтун». Його особливість — приготування займе всього пару хвилин.
773Читайте нас у Facebook