Готовий за три хвилини: простий рецепт наймоднішої страви осені
З настанням холодів хочеться побалувати себе не тільки обновками в одязі, а й експериментами з улюбленими продуктами. Наймоднішою стравою осіннього сезону, особливо серед поціновувачів правильного харчування, називають «вівсяний млинець». Він простий у приготуванні та ідеально підходить для сніданку.
Українська актриса Катерина Гулякова, яка зіграла головну роль у детективі «Топтун» (канал «Україна»), поділилася своїм рецептом «вівсяного млинця», приготування якого займе всього пару хвилин.
— Я із задоволенням готую вранці млинець з вівсянки, — розповіла Катерина. — Насправді, це приголомшлива страва! Всі мої знайомі вже на неї «підсіли». Вона готується рівно три хвилини.
«Вівсяний млинець»
Інгредієнти:
- вівсянка — 3−4 столові ложки
- кип'ячена вода — 3 столові ложки
- яйце — 1 штука
Приготування:
Усі продукти добре перемішати. Вилити отриману суміш на суху розігріту сковороду. Перевернути млинець через 30 секунд. Можна покласти зверху шматочки сиру, накрити кришкою й вимкнути. До звичайного сиру добре додавати ще шматочки брі.
Вівсянку можна використовувати і для «ідеального перекусу», як це робить телеведучий Руслан Сенічкін. Якщо суміш вівсяних пластівців і кокосової стружки додати в сир, вийдуть дуже смачні сирники.
Раніше покроковим рецептом незвичайних «кокосових» сирників поділилася дієтолог Світлана Фукс. Також вона дала важливі поради, як правильно заморозити на зиму фрукти та овочі.
8230Читайте нас у Facebook