ПОИСК
Книга рецептів

Готовий за три хвилини: простий рецепт наймоднішої страви осені

17:28 22 вересня 2021
Катерина Гулякова

З настанням холодів хочеться побалувати себе не тільки обновками в одязі, а й експериментами з улюбленими продуктами. Наймоднішою стравою осіннього сезону, особливо серед поціновувачів правильного харчування, називають «вівсяний млинець». Він простий у приготуванні та ідеально підходить для сніданку.

Українська актриса Катерина Гулякова, яка зіграла головну роль у детективі «Топтун» (канал «Україна»), поділилася своїм рецептом «вівсяного млинця», приготування якого займе всього пару хвилин.

— Я із задоволенням готую вранці млинець з вівсянки, — розповіла Катерина. — Насправді, це приголомшлива страва! Всі мої знайомі вже на неї «підсіли». Вона готується рівно три хвилини.

«Вівсяний млинець»

Інгредієнти:

  • вівсянка — 3−4 столові ложки
  • кип'ячена вода — 3 столові ложки
  • яйце — 1 штука

Приготування:

Усі продукти добре перемішати. Вилити отриману суміш на суху розігріту сковороду. Перевернути млинець через 30 секунд. Можна покласти зверху шматочки сиру, накрити кришкою й вимкнути. До звичайного сиру добре додавати ще шматочки брі.

РЕКЛАМА

Вівсянку можна використовувати і для «ідеального перекусу», як це робить телеведучий Руслан Сенічкін. Якщо суміш вівсяних пластівців і кокосової стружки додати в сир, вийдуть дуже смачні сирники.

Раніше покроковим рецептом незвичайних «кокосових» сирників поділилася дієтолог Світлана Фукс. Також вона дала важливі поради, як правильно заморозити на зиму фрукти та овочі.

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

8230

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів