- 17:47 Захист від колорадського жука без «хімії»: посадіть це біля картоплі, і «колоради» забудуть дорогу до вашої дачі
- 17:21 Популярність Меган Маркл впала до історичного мінімуму: що сталося
- 16:47 Редиска по-грузинські від Івана Янюка: страва, яка запам’ятається вам надовго
- 16:23 В Україні знайшли варіант, як захистити БПЛА від дронів-перехоплювачів — ЗМІ
- 15:35 На Одещині внаслідок пожежі загинули двоє малолітніх дітей
- 15:24 Ніжна і незламна: популярний гурт випустив потужний кліп
- 14:56 Чемпіонат України з футболу, 29-й тур, 17 — 18 травня: результати та відеоогляди матчів, становище команд
- 14:47 Більше, ніж приправа: як ефективно очистити унітаз за допомогою речі, яка є у кожної господині
- 14:21 Що робити, якщо вам заблокували рахунок через порушення банківських переказів: поради банкіра
- 13:52 У Стамбулі російська делегація погрожувала захопити нові області України — ЗМІ
- 13:22 Не садіть розсаду зранку: основні правила закладення майбутнього врожаю помідорів
- 12:56 Дуже схожа на Бреда Пітта: у мережі з’явилися нові фото старшої біологічної доньки актора
«Легко і швидко»: рецепт курячих сердечок у сметанному соусі від Лізи Глінської

Титулований кулінар Ліза Глінська, яка розповіла секрети приготування калорійної і смачної вечері з пастою Болоньєзе, запропонувала урізноманітнити вечірнє меню субпродуктами.
Наприклад, вам може сподобатися її рецепт сердець в сметанному соусі.
Вам знадобиться:
- 1 кг сердець (курячих або індички)
- 3 середніх цибулини
- сіль та чорний перець (за смаком)
Для соусу:
- 200 г сметани (жирність 15−20%)
- кріп
- 100 мл води (півсклянки)
- 20 г борошна (1 столова ложка)
Для смаження — олія
Спосіб приготування
Підготуйте сердечки, зрізавши зайвий жир, розрізавши їх надвоє і добре промиваючи.
Наріжте цибулю тонкими пластинами.
На розігріту сковороду налийте олії, відправте туди підготовлені серця та цибулю. Посоліть, поперчіть і перемішайте.
Обсмажуйте все при високій температурі, поки цибуля не пустить сік. Потім накрийте кришкою і томіть ще 20 хвилин.
З'єднайте в мисці сметану з водою та борошно, перемішайте, щоб не було грудочок, додайте сметанний соус.
Знизьте температуру до середньої, заважайте до загусання підливи.
Додайте дрібно нарізаний кріп і залиште на вогні 2 хвилини.
Якщо потрібно — додайте сіль та перець.
Нагадаємо, колега Лізи Глинської Володимир Ярославський розкрив секрет паштету з курячої печінки з овочами.
3846Читайте нас у Facebook