- 15.05 22:26 Секрети вибору ідеальної сумки на кожен день: деякі нюанси вас здивують
- 15.05 21:59 Модний смаколик з фініків: готується буквально за хвилину
- 15.05 21:00 Застосуйте для поливу помідорів пластикову пляшку: ефект дійсно вражає
- 15.05 20:36 Осиротіли дві доньки: на Покровському напрямку загинув колишній поліцейський
- 15.05 20:09 Яскрава візитівка весни: готуємо салат зі спаржею
- 15.05 19:58 Терезам — «Колесо Фортуни», Рибам — «Мир», а Тельцям — «Сонце»: Таро-прогноз та поради карт на 16 травня
- 15.05 19:56 Вартість холодної води може зрости до 200 грн за куб: Попенко пояснив, кого з українців змусять платити більше
- 15.05 19:53 Потап з пляшкою в руці натякнув на відкриття нового ресторану та побував у паралельній реальності
- 15.05 19:47 Заморозки залишили українців без фруктів: які з них можуть різко подорожчати влітку
- 15.05 19:19 У росії впав експорт товарів, проте є одне серйозне «але»
- 15.05 19:16 Гетманцев закликає НБУ, Мінфін та банки вирішити багаторічну проблему кредитування військових: що відомо
- 15.05 19:02 Далеко до виплат суддям та прокурорам: стало відомо, яку пенсію отримують Василь Зінкевич та Софія Ротару
Солодкий заливний пиріг на кефірі з вишнею та журавлиною: покроковий рецепт ароматного десерту

Пізньої осені прикрасою святкового столу стануть ягідні пироги, наприклад, з вишнею та журавлиною. На відміну від літніх рецептів десертів тут можна поєднувати і свіжі, і розморожені ягоди. Тісто для таких пирогів готується на кефірі з содою і виходить ніжним і пишним, повідомляє 1000menu.
Солодкий заливний пиріг на кефірі з вишнею та журавлиною
Інгредієнти:
- Борошно пшеничне — 1,5 склянки;
- Кефір — 1 склянка;
- Цукор — 1 склянка;
- Яйця — 2 штуки;
- Сода харчова — 1 ч. л.;
- Ягоди 1 склянка;
- Цукор ванільний — 1 ч.л.
- Олія — 1 ч.л.;
- Сіль — 0.5 ч.л.
1. Яйця збити, додати цукор та сіль, потім кефір.
2. Перемішати, збити міксером. Додати соду.
3. Всипати просіяне борошно і ванільний цукор. Вимішати тісто міксером.
4. Форму змастити олією, залити тісто, зверху на нього насипати ягоди.
5. Випікати 40 хвилин при 180 градусах. Готовність перевірити зубочисткою.
Нагадаємо, з яблук на свято можна приготувати французький пиріг Тарт Татен. Не менш смачним виходить такий самий пиріг із груш.
Фото https://ua.depositphotos.com/
7283Читайте нас у Facebook