ПОИСК
Книга рецептів

Молочний смак та ніжне тісто: простий рецепт ажурних млинців на кефірі та окропі

21:25 9 листопада 2021
млинці

Тонкі ажурні заварні млинці добре виходять не лише з тіста на молоці — готують їх і на кефірі. Досвідчені господині радять другий варіант, оскільки так млинці стають ніжнішими та мають більш насичений молочний смак. Подавати такі млинці можна з медом, варенням або як самостійне блюдо, повідомляє iamcook.

Ажурні млинці на кефірі та окропі

Інгредієнти:

  • Кефір — 150 мл;
  • Окріп — 100 мл;
  • Яйця — 3 шт.;
  • Борошно пшеничне — 5 ст. л.;
  • Олія — 1,5 ст. л.;
  • Цукор — 1,5 ст. л.;
  • Сіль — 0,5 ч. л.

Покроковий рецепт:

1. Яйця збити з цукром та сіллю.
2. Додати кефір та перемішати.
3. Влити олію.
4. Поступово всипати борошно в тісто.
5. Добре перемішати та залити окріп.
6. Перемішати до появи бульбашок.
7. Можна починати пекти млинці традиційним способом із двох сторін.

Нагадаємо, для любителів безмолочних млинців співачка М'ята запропонувала рецепт кабачкових млинців із крупою кіноа.

Фото pixabay.com

13285

Читайте нас у Telegram-каналі, Facebook та Twitter

Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів
 

© 1997—2022 «Факти та коментарі®»

Усі права на матеріали сайту охороняються у відповідності до законодавства України.

Матеріали під рубриками «Офіційно», «Новини компаній», «На замітку споживачу», «Ініціатива», «Реклама», «Пресреліз», «Новини галузі» а також позначені символом публікуються у якості реклами та мають інформаційно-комерційний характер.