- 17:44 Івана Купала — 2025: коли відзначати за новим стилем, заборони та традиції свята
- 17:24 Боже мій, а якщо вітер посилиться: королева Камілла опинилася у незручній ситуації
- 17:05 «Я його поважаю»: Зеленський заявив, що Шмигаля не «здасть»
- 16:33 Війна поглинула останні резерви: глава Центробанку рф визнала, що запас міцності країни вичерпується
- 16:04 Тиграм може знадобитися допомога друзів, а Зміям треба бути напоготові: східний гороскоп на тиждень 23 — 29 червня
- 15:39 «Просто хочу, щоб він був живий»: син відомого телеведучого пішов на війну з росією
- 14:53 Штраф можуть виписати, але права не відберуть: у МВС прокоментували чутки про покарання водіїв за «підморгування» аварійкою
- 14:23 «Уперше в житті залишив автограф на футбольній бутсі»: співак Юлік зустрівся з українськими біженцями у Лондоні
- 14:01 У віці 90 років померла відома радянська актриса-путіністка
- 13:52 Без Нелі Штепи: у Полтаві вп’яте поспіль не зміг розпочатися суд над ексмеркою Слов’янська, бо вона не виходить на зв’язок
- 13:11 Випросив: Трампа таки номінували на Нобелівську премію миру
- 12:46 Готуйтеся до масштабних перевірок: частина українців можуть втратити соцвиплати вже у липні
Знаменитий турецький омлет: рецепт яскравого та смачного сніданку від шеф-кухаря Величка

Бренд-шеф Андрій Величко, який раніше розповів, як готувати молдавські вертути, поділився рецептом смачного сніданку — знаменитого турецького омлету, адаптованого з урахуванням локальних продуктів та спецій.
«Сам рецепт вкрай простий — усі овочі потрібно нарізати дрібними кубиками і один за одним додавати до пательні, у міру приготування. Спочатку цибуля, за нею перець і після — томати. Але головне — додавання частини паприки до овочів, і частини — до яєць» , — пише кулінар на своїй сторінці у соцмережах і додає, що це змінює смак омлету.
Він рекомендує подавати цю страву з великою кількістю свіжої кінзи або петрушки.
«У вас вийде дуже яскравий, смачний і з турецькими мотивами сніданок» , — додав він.
Інгредієнти:
- 1 солодкий перець;
- 1 солодка фіолетова цибулина;
- 1−2 помідори;
- ¼ гострого перцю;
- Чайна ложка копченої паприки;
- 2 ст ложки рослинної олії (соняшникової, конопляної, з виноградних кісточок);
- Сіль, чорний перець до смаку;
- Зелень кінзи;
- Яйця.
«Такий омлет дуже популярний у нас у Бессарабії. Я, наприклад, готую його у вигляді яєчні і ще додаю трохи підчеревки», — додав Андрій Величко.
Раніше бренд-шеф розповів, як приготувати смачні сирники за 15 хвилин та дав простий рецепт курячих котлет, які не складні у приготуванні.
Фото з Pixabay.
4886Читайте нас у Facebook