- 14:31 Важливо для України: США збираються значно збільшити закупівлі ракет до ЗРК Patriot
- 14:00 Нарешті: мережа відреагувала на нову пісню Тіни Кароль
- 13:52 Скандали, неефективність і шалені витрати. Депутати взялися за перевірку НАБУ: що відомо
- 13:39 Курс євро в Україні: що прогнозують у банках для євровалюти в середині липня
- 13:29 Запечений кабачок із сиром: виглядає святково, а готується за лічені хвилини
- 12:53 На заході — град та шквали, на сході — «африканська» спека: яку погоду синоптики прогнозують на вихідні 12−13 липня
- 12:20 «Повернення в Україну — не поразка. Це новий шанс»: про життя в Чехії розповідає дизайнерка Анна Моргун, яка ледве вижила під час окупації Київщини
- 12:09 Частині українців дозволили тимчасово платити за комуналку менше та знімати гроші з банківських карток без комісії
- 11:33 Ворожі безпілотники атакували будівлю ТЦК в Одесі, — ЗМІ
- 11:33 Вершкове масло в Україні буде й надалі дорожчати: до чого тут Євросоюз
- 11:09 Красуню-тенісистку застрелив рідний батько: причина вражає
- 10:58 «Росія не буде чекати, поки Європа підготується до російського удару. Він досить ймовірний ще до кінця цього року», — Валерій Пекар
Торт «Наполеон» з заварним кремом та малиновим конфітюром від співачки Юлії Савичевої: соковитий, ніжний та по-справжньому святковий

Співачка Юлія Савичева любить готувати ніжні десерти та пекти торти. Перед Новим роком артистка розповіла, як приготувати авторський «Наполеон». Рецепт вона наводить в Instagram.
«Я зробила його з заварним кремом та малиновим конфітюром, прикрасивши листковою крихтою, свіжими ягодами та цукровою пудрою. Торт вийшов соковитим та ніжним», — пише Юлія.
Торт Наполеон"
Продукти
Листкове тісто
110 гр вершкового масла
425 гр муки
60 гр сметани 20−25%
150 мл води
0,5 ст. л оцту 9%
Одне яйце
Малиновий конфітюр
300 гр малини
80 гр цукру
1 ст. л. кукурудзяного крохмалю
30 мл води
Заварний крем
2 яйця
550 мл молока
130 гр цукру
40 гр кукурудзяного крохмалю
50 гр вершкового масла
ванілін
Приготування
Для швидкого листкового тіста заморожене в морозилці масло натерти на великій тертці, постійно обмокаючи шматок у борошні.Змішати крижану воду з яйцем, сметаною, оцтом, сіллю, потім вилити на олійно-борошняну суміш. Об'єднати все у грудку. Довго тісто не вимішувати, щоб масло не почало танути.
Прибрати тісто в холодильник на годину, накривши його харчовою плівкою.
Далі розкачувати тісто на силіконовому килимку або пергаменті тонким шаром.
Випікати 7−8 хвилин у розігрітій до 200 градусів духовці.
У кухлик покласти малину, цукор, кукурудзяний крохмаль та воду. На середньому вогні помішуючи, довести до кипіння. Через 5−10 хвилин вона почне густіти. Зняти з вогню. Протерти через сито, щоб позбутися кісточок.
У каструлі з товстим дном молоко, цукор та ванілін довести до кипіння.Яйця змішати з крохмалем, додати трохи гарячої молочної суміші й швидко перемішати.
У каструлю тонким струмком ввести, постійно помішуючи.
На слабкому вогні уварити крем, доки він не закипить. Прибрати з вогню та додати вершкове масло. Накрити плівкою.
Зібрати торт, додавши конфітюр через шар у центр коржа.
Коли торт зібраний, покрити його залишками крему та крихтою з обрізків. На ніч поставити у холодильник.Наступного дня прикрасити свіжими ягодами та цукровою пудрою.
Нагадаємо, Ліза Глінська нещодавно поділилася рецептом казкового торта «Рафаелло».
5257Читайте нас у Facebook