- 14:01 «Пане Трамп, визнати що сказав дурню — це нормально. Справжній сором — вперто гнати цю ахінею далі», — Олексій Давиденко про президента США та російські танки
- 13:54 Чергове попередження кремлю: Вашингтон погрожує новими санкціями проти рф
- 13:36 Держсекретар США Марко Рубіо назвав місце, де можуть відбутись нові переговори між росією та Україною
- 13:22 Тегеран готовий до ядерної угоди з Вашингтоном — ЗМІ
- 13:19 Папа Римський Лев XIV вступає на престол: світові лідери зібралися у Ватикані
- 13:09 «Росіяни не готові розмовляти зараз»: військовий експерт спрогнозував, коли відбудеться новий раунд переговорів між рф та Україною
- 13:07 Маленька російська армія таки воює проти великої радянської армії: журналістка про рапорт на звільнення комбата бригади «Магура»
- 12:43 Бджола налякала «оскароносну» Емму Стоун на червоній доріжці Каннського кінофестивалю
- 12:20 Україна — полігон для утилізації неякісного взуття: чому бідні не можуть його навіть полагодити
- 11:58 Метою війни росії залишається повна капітуляція України — ЗМІ
- 11:33 «1000 на 1000»: Буданов розповів, коли може відбутися наймасштабніший обмін полоненими між Україною та росією
- 11:16 Справа Науменка — це не правосуддя, а загроза життю через ігнорування стану здоров’я, — адвокат
Книга рецептів
11:14
—
17 грудня 2021
Такого оселедця під шубою ви ще не бачили: робимо добре відомий салат по-новому

Популярний святковий салат «Оселедець під шубою» у класичному варіанті готується без яєць та з мінімальною кількістю соусу, проте любителі поекспериментувати можуть приготувати його по-іншому.
Такий рецепт пропонує ресурс «Найкращі рецепти». Салат подається у вигляді ялинкових іграшок.
Інгредієнти:
- Оселедець — 150 гр;
- Картопля — 1 шт;
- Яйця — 2 шт;
- Цибулина — 1 шт;
- Сіль та перець — за смаком;
- Майонез — 50 г.
Для оболонки:
- Буряк — 4 шт;
- Майонез — 20 гр;
- Сіль та перець за смаком
- Яйце — 1 шт.
Для подачі:
- Маслини;
- Зелена цибуля.
Читайте також: «Лінивий» оселедець під шубою: як приготувати улюблену новорічну страву
Приготування:
- Відварити картоплю, буряк та яйця.
- Цибулю та оселедці нарізати дрібними кубиками. Картоплю та 2 яйця подрібнити на тертці.
- З'єднати картоплю, яйця, оселедці та цибулю. Додати майонез, спеції та перемішати. Сформувати кульки.
- Буряк натерти на дрібній тертці, додати спеції, майонез і перемішати.
- На харчову плівку викласти трохи буряка та сформувати тонкий млинець. У середину покласти кульку з начинки та загорнути.
- Обваляти у натертому яйці, прикрасити маслинами та зеленою цибулею.
Раніше членкиня Асоціації шеф-кухарів України Лариса Богуцька пропонувала готувати «Шубу» без картоплі та майонезу, замінивши їх корінням селери та «зеленою сметаною».
Фото — скріншот
37337Читайте нас у Facebook
Наступний матеріал
Новини партнерів