- 16:57 Доля простягне руку допомоги: на п'ять знаків зодіаку чекають на сюрпризи наприкінці тижня
- 16:31 «Я був з ним у полоні»: завдяки акції на підтримку військовополонених і зниклих безвісти у Варшаві вдалося дізнатися про долю солдата з Полтавщини
- 16:06 Сирні булочки: з будь-якою начинкою та без шкоди для фігури
- 15:57 Тобі личить: колишня учасниця «Холостяка» чекає на дитину
- 15:24 Трамп заявив лідерам Європи, що переконаний у перемозі росії, попри втрату темпу її наступу на фронті, — ЗМІ
- 14:51 «Сьогодні треба говорити не про припинення війни, а про перемогу України. Якщо не говорити про перемогу — буде поразка», — Андрій Клименко
- 14:23 Пенсія за віком: чому вона така маленька та як можна збільшити її розмір
- 14:20 Детективів НАБУ підозрюють у приховуванні елітних квартир, сприянні ухилянтам та виводі коштів за кордон, — «Інформатор»
- 14:01 Навіщо в салоні автомобіля потрібні використані чайні пакетики: лайфхак від водіїв із великим стажем
- 13:58 Стрільба в США: у Вашингтоні вбили двох ізраїльських дипломатів
- 13:32 У США не відмовилися від ролі посередника в Україні: що про це відомо
- 13:09 «Ми так намагалися вберегти наших дітей від новин про війну, що пропустили щось дуже важливе. І продовжуємо пропускати», — Інна Совсун
«Рецепт, який полегшить життя новорічної ночі»: печінковий кекс від Ектора Хіменеса-Браво

Суддя шоу «Майстер-шеф» Ектор Хіменес-Браво, який уже радив, як зробити новорічний стіл максимально правильним та здоровим, запропонував кілька безпрограшних варіантів святкових страв.
До них він відніс і печінковий кекс із курячої печінки.
Необхідні продукти:
- куряча печінка — 600 грамів
- яйця — 2 штуки
- морква — 150 грамів
- цибуля — 150 грамів
- кукурудзяне/пшеничне борошно — 40 грамів
Приправи: солодка паприка, мускатний горіх
Етапи приготування
Моркву натираємо на великій тертці, цибулю ріжемо кубиками. Пасеруємо овочі на сковороді з невеликою кількістю олії.
Курячу печінку миємо, чистимо від плівок і подрібнюємо в блендері, додаємо яйця та борошно, пробиваємо до однорідності.
Суміш, що вийшла, солимо і перчимо, додаємо солодку паприку і мускатний горіх, а також пасеровані овочі, перемішуємо.
Викладаємо масу у форму для запікання та відправляємо у розігріту до 180 градусів духовку на 50 хвилин.
Нагадаємо, кулінарний блогер Наталія Калніна запропонувала приготувати з курячої печінки пікантну закуску з маринованим огірком, що викладається шарами.
4405Читайте нас у Facebook