З «опушкою» з білка: рецепт оригінального салату «Варежка» з крабовими паличками
Пам'ятаєте рецепт новорічного салату «Варежка Діда Мороза»? Його можна приготувати по-іншому, замінивши червону рибу на доступні крабові палички і додавши консервовану кукурудзу. Але вийде так само святково і смачно, пише автор рецепту салату «Рукавичка» на каналі Кращі рецепти в Telegram.
Для приготування салату знадобляться:
- відварений рис — 1 склянка
- яйця — 4 штуки
- крабові палички — 200 грам,
- кукурудза консервована — 150 грам,
- сіль, чорний мелений перець та майонез — за смаком
Читайте також: Як догодити Тигру: помаранчевий новорічний стіл, заборонені страви і що робити веганам
Етапи приготування:
1. Відваріть рис у солоній воді. Дайте трохи охолонути. Яйця відваріть круто. Якщо яйця дрібні чи середні, додайте ще одне.
2. Яйця порубайте гострим ножем на кубики. Залиште білок одного яйця і два жовтки для прикрашання рукавички. Крабові палички наріжте кубиками. Кукурудзу відцідіть. Складіть усі продукти в салатник, додайте сіль та перець чорний мелений. Заправте салат майонезом. Перемішайте.
3. Візьміть велику тарілку, викладіть салат столовою ложкою, формуючи рукавичку. Тертим білком зробіть «опушку», а тертим жовтком оформіть частину рукавички, що залишилася.
4. Прикрасьте «рукавичку» сніжинкою зі смужок крабової палички.
А ще святковий салат можна оформити у вигляді… ялинкової іграшки або соснової шишки.
11927Читайте нас у Facebook