М'ясо виходить ніжним і соковитим: простий рецепт рульки у темному пиві від Лізи Глинської
Кулінар Ліза Глінська «спеціалізується» на приготуванні ніжних десертів, але іноді тішить і любителів м'ясних страв. Цього разу у своєму YouTube вона показала спосіб приготування справжніх «чоловічих ласощів» до пива — запеченої свинячої рульки.
Необхідні продукти:
- рулька;
- темне пиво — 2 літри;
- цибулина;
- морквина;
- голівка часнику;
- гвоздика, бадьян, лавровий лист і сіль — за смаком.
Для глазурування потрібні гостра гірчиця (2 ст. ложки без гірки) та 30 г меду (1 ст. ложка).
Технологія приготування
Візьміть велику каструлю і покладіть туди рульку, моркву, цибулю, часник, лавровий лист, бадьян та гвоздику.
Засипте в каструлю сіль та залийте все пивом.
Накрийте кришкою каструлю і відправте варити м'ясо на слабкому вогні на 2,5−3 години.
Перекладіть в рукав для запікання.
Залийте у рукав для запікання 200 мл пивного бульйону та зав'яжіть (зафіксуйте) кінці рукава.
Відправте випікатися рульку в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.
Приготуйте глазурування, змішавши мед та гірчицю.
Дістаньте рульку з духовки, перекладіть на чистий рукав для запікання або фольгу і промажте глазуррю.
Відправте в духовку ще на 10 хвилин.
А до рульки можна швидко приготувати мариновану капусту — це займе всього 2 години.
4967Читайте нас у Facebook