- 22:27 Етикет шведського столу: деякі правила вас здивують
- 22:01 Фантастично смачний травневий салат: готується дуже швидко
- 21:31 Хто б міг уявити: таємницю Вікторії Бекхем випадково розкрив Девід
- 21:02 Догляд за півоніями у травні: ця обробка покращує цвітіння та захищає від хвороб
- 20:35 Нещодавно отримав нагороду «Лицарський хрест»: на Донеччині загинув воїн з Житомирщини
- 20:07 Духмяний кекс з кисломолочним сиром: порадуйте себе цією корисною випічкою
- 19:54 Левам — «Король Пентаклів», Тельцям — «Ієрофант», а Овнам — «Туз Жезлів»: Таро-прогноз та поради карт на 14 травня
- 19:44 Базова соціальна допомога: Сергій Коробкін пояснив, хто зможе з липня отримувати 4500 грн щомісяця
- 19:44 Китай, Австралія, Японія, Південна Корея і Швейцарія: ГУР назвало тих, хто допомагає рф робити нову ракету «Бандероль»
- 19:33 Кріштіану Роналду відреагував на дебют сина у збірній Португалії U15
- 19:22 Це буде розрив: мережа відреагувала на новину про Холостяка
- 19:03 Ворог вдарив КАБами по Харківщині та бив FPV-дронами по Нікопольщині
М'ясо виходить ніжним і соковитим: простий рецепт рульки у темному пиві від Лізи Глинської

Кулінар Ліза Глінська «спеціалізується» на приготуванні ніжних десертів, але іноді тішить і любителів м'ясних страв. Цього разу у своєму YouTube вона показала спосіб приготування справжніх «чоловічих ласощів» до пива — запеченої свинячої рульки.
Необхідні продукти:
- рулька;
- темне пиво — 2 літри;
- цибулина;
- морквина;
- голівка часнику;
- гвоздика, бадьян, лавровий лист і сіль — за смаком.
Для глазурування потрібні гостра гірчиця (2 ст. ложки без гірки) та 30 г меду (1 ст. ложка).
Технологія приготування
Візьміть велику каструлю і покладіть туди рульку, моркву, цибулю, часник, лавровий лист, бадьян та гвоздику.
Засипте в каструлю сіль та залийте все пивом.
Накрийте кришкою каструлю і відправте варити м'ясо на слабкому вогні на 2,5−3 години.
Перекладіть в рукав для запікання.
Залийте у рукав для запікання 200 мл пивного бульйону та зав'яжіть (зафіксуйте) кінці рукава.
Відправте випікатися рульку в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.
Приготуйте глазурування, змішавши мед та гірчицю.
Дістаньте рульку з духовки, перекладіть на чистий рукав для запікання або фольгу і промажте глазуррю.
Відправте в духовку ще на 10 хвилин.
А до рульки можна швидко приготувати мариновану капусту — це займе всього 2 години.
5000Читайте нас у Facebook