- 22:27 Тест «Ресторанний етикет» від тренд-редакторки «ФАКТІВ» Ольги Сметанської
- 22:00 Незвичайний салат від кулінарки-гастроблогерки Марини Гармаш: смакує зі смаженою картоплею
- 21:30 Загадкова каблучка на пальці доньки Джолі та Пітта спровокувала чутки про можливі заручини
- 21:01 Найкращі овочі та фрукти від гіпертонії: обов’язково включіть їх до свого меню
- 20:55 Україна U21 прикро програла Данії на старті Євро-2025: відеоогляд матчу
- 20:45 «Квіткові натюрморти відновлюють нас, як сама природа», — колекціонерка фарфору Людмила Карпінська-Романюк
- 20:32 Рік рідні сподівались і чекали: на Вінниччині попрощалися з воїном, який прийняв останній бій на Донеччині
- 20:07 Кабачковий торт із зеленню: приготуйте за цим рецептом і не переживайте за свою талію
- 19:57 Дівам — «Закохані», Терезам — «Світ», а Тельцям — «Королева Пентаклів»: Таро-прогноз та поради карт на 13 червня
- 19:43 Не лише не додадуть, а й заберуть: кого з пенсіонерів і чому змусять повернути виплати
- 19:34 Зеленський назвав умову, коли «москва зазвучить миролюбно»
- 19:19 «Впевнений, що рф має план»: військовий оцінив загрозу наступу росії з білорусі
Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом «страшенно смачного» новорічного салату з буряком і фетою: зовсім без майонезу і збирається руками

Відомий шефкухар Ектор Хіменес-Браво, який раніше дав поради, як оздоровити новорічне меню, поділився в Instagram рецептом новорічного салату з буряком та фетою.
«Якщо, це той самий салат, який замінить один із численних з майонезом на вашому новорічному столі! Вже можна зберігати, він елементарний і дуже смачний!» — написав він.
Інгредієнти:
- Буряк відварений — 200 гр
- Фета — 100 гр
- Апельсин — 150 гр
- Волоський горіх — 50 гр
- Листя салату
- Курячий бульйон — 50 грПриготування:
Всі інгредієнти повинні бути крупно нарізані — важливо тут не рубати їх дрібно та не змішувати смаки.
Спочатку треба підробити горіхи. Щоб не збирати потім по всій кухні горіхи, покладіть їх у пакетслайдер, застебніть його і за допомогою качалки обережно подрібніть.Далі нарізаємо всі інгредієнти великими шматками, збираємо салат. Викладаємо зверху листя салату і заправляємо курячим бульйоном.
Як писали «ФАКТИ», раніше кулінарний блогер Людмила Борщ запропонувала рецепт новорічного салату «Зимова казка», а її колега Ольга Матвій поділилася рецептом салату «Рукавичка», який буде доречним до новорічного столу. А найпопулярніший фудблогер в українському TikTok із 2 млн фоловерів Валерій Пономарь опублікував у Instagram рецепт салату з вугрем теріякі.
13223Читайте нас у Facebook