Зимові свята продовжуються, а отже буде не зайвим поповнити скарбничку рецептів м'ясних закусок. Для великої компанії можна приготувати м'ясні рулетики з начинкою з сиру та печериць за рецептом від Telegram-каналу Шеф-кухар.
ВІДЕО ДНЯ
М'ясні рулетики з начинкою з сиру та грибів
Яловичина;
Цибуля — 1 шт.;
Печериці — 300 г;
Сир, солоний крем-чіз, м'який сир — 100 г;
Олія.
М'ясо відбити через харчову плівку.
Приготувати начинку: посмажити цибулю та гриби, поки з печериць не випарується волога.
Змастити сиром м'ясну заготовку, викласти зверху начинку.
Згорнути рулет за допомогою харчової плівки, залишити в холодильнику.
Змастити форму, викласти рулетики, звільнені від плівки. Полити зверху олією.