- 15:15 Не нашкодь: які підживлення категорично протипоказані томатам
- 15:08 Парламентська ТСК з корупції у правоохоронних органах перевірить НАБУ, — нардеп Сергій Власенко
- 14:57 «Динамо» зіграло внічию з англійським клубом на зборі в Австрії: відеоогляд матчу
- 14:52 Мільйони з білорусі: нардепу Шевченку оголосили нову підозру
- 14:31 Важливо для України: США збираються значно збільшити закупівлі ракет до ЗРК Patriot
- 14:00 Нарешті: мережа відреагувала на нову пісню Тіни Кароль
- 13:52 Скандали, неефективність і шалені витрати. Депутати взялися за перевірку НАБУ: що відомо
- 13:39 Курс євро в Україні: що прогнозують у банках для євровалюти в середині липня
- 13:29 Запечений кабачок із сиром: виглядає святково, а готується за лічені хвилини
- 12:53 На заході — град та шквали, на сході — «африканська» спека: яку погоду синоптики прогнозують на вихідні 12−13 липня
- 12:20 «Повернення в Україну — не поразка. Це новий шанс»: про життя в Чехії розповідає дизайнерка Анна Моргун, яка ледве вижила під час окупації Київщини
- 12:09 Частині українців дозволили тимчасово платити за комуналку менше та знімати гроші з банківських карток без комісії
Книга рецептів
22:44
—
16 січня 2022
Справжній смак дитинства: рецепт «швидкого печива до чаю» від Людмили Борщ

Фуд-блогерка Людмила Борщ, яка недавно поділилася рецептом міні-тістечок, розповіла, як приготувати чудове печиво до чаю, яке багатьом нагадає смак дитинства.
«Швидко та просто. Його люблять усі. Ніжне, ароматне, яке сподобається всім без винятку. Справжній смак дитинства», — пише блогерка.
Печиво
Продукти
Крохмаль 100 г.
Борошно 200 р.
Розпушувач 1 ч. л.
Яйце 1 шт.
Цукор 125 р.
Масло вершкове 100 г
Майонез 1 ст.
Олія соняшникова 1 ст. л
Сіль
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт ароматного печива «Грибочки», яке теж сподобалося любителям випічки.
9757Читайте нас у Facebook
Наступний матеріал
Новини партнерів