Неймовірно ніжна, смачна випічка до свята від Людмили Борщ: рецепт, який приголомшив усіх
Незважаючи на те, що після всіх цих смачнющих святкових десертів, хочеться сісти на дієту, неймовірний домашній пиріг із шоколадом, яким порадувала передплатників відома фуд-блогер Людмила Борщ, не може залишитися поза увагою. Тим більше, що він чудово підійде до святкового столу.
«Сьогодні я розповім найпростіший рецепт смачного домашнього пирога з шоколадом. Готується такий пиріг без особливих труднощів, з ним впораються і господарки-початківці, і чоловіки без кулінарного досвіду, і навіть підлітки», — розповіла вона.
Домашній пиріг із шоколадом
Інгредієнти:
- Борошно — 180 р.;
- Яйця — 3 шт.;
- Цукор — 200 р.;
- Вершкове масло — 120 г;
- Крохмаль кукурудзяний — 25 г.;
- Розпушувач — 1 ч.л.;
- Сметана — 100 г.;
- Шоколад — 100 г.;
- Сік апельсина — 2−3 ст.
- Цукрова пудра — 100 г.;
- Сіль — щіпка.
М'яке вершкове масло покласти в миску, додати цукор, дрібку солі і збивати пару хвилин. Потім до суміші по одному додати яйця. Після цього домішуємо сметану та крохмаль. Борошно змішати з розпушувачем та просіяти в ту ж миску.
Все добре перемішати, щоб не було грудочок. Шоколад подрібнити ножем і додати в тісто.
Вилити у форму та відправити в духовку, розігріту до температури 180−190 градусів на 60 хвилин.
Готовий пиріг витягнути із духовки, охолодити. А верх потім обсипати цукровою пудрою або покрити глазур'ю з апельсиновим соком.
Нагадаємо, що відома зірка серіалів Ганна Сагайдачна показала, як готує чізкейк за рецептом від знаменитого британського шеф-кухаря Гордона Рамзі, а переможниця та суддя шоу «МастерШеф», відомий кондитер Ліза Глинська поділилася своїм унікальним рецептом торта «П`яна вишня» .
Фото — скріншот з відео
5854Читайте нас у Facebook