- 18:59 Польща змінила правила видачі студентських віз іноземцям: що потрібно знати абітурієнтам з України
- 18:33 путін ризикує переграти з Трампом на переговорах щодо України, — Болтон
- 18:12 Поливайте плодові дерева тільки так — і отримайте врожай у подвійному розмірі: поради досвідчених садівників
- 18:01 Favbet Foundation та Андрій Матюха: як працює системна благодійність
- 17:55 Секс-символи: мережа відреагувала на обійми популярних музикантів
- 17:48 Будуть загрібати гроші лопатою: трьом знакам зодіаку Фортуна допоможе розбагатіти влітку 2025 року
- 17:24 Переговори потім: спеціальний посланець США Кіт Келлог відповів путіну
- 17:21 Чемпіонат України з футболу, 28-й тур, 9 — 12 травня: результати та відеоогляди матчів, становище команд
- 16:57 Власників пошкодженого обстрілом житла хочуть звільнити від оплати комуналки
- 16:25 Меган Маркл поділилась світлим моментом «побачення» з принцом Гаррі
- 15:58 Уявити не можу: Ілона Гвоздєва подала на розлучення
- 15:39 Найлінивіший чізкейк у світі: приготує навіть дитина
Авторка салату «Під кайфом» поділилася рецептом десерту «Баден-Баден»: зводить усіх з розуму божественним смаком, закохує в себе з першої ложечки

Фуд-блогерка Наталя Калніна, яка раніше представляла на своєму каналі такі «шедеври», як «Мрія», «Під кайфом», «Об'їдос» та інші, нещодавно опублікувала рецепт десерту «Баден-Баден», присвячений німецькому місту-курорту.
Наталя стверджує, що десерт зараз дуже популярний.
«Десерт „Баден-Баден“ зводить з розуму всіх своїм божественним смаком! Не дарма він такий популярний зараз. Готується простіше не придумаєш. Якщо ви ще не куштували його, то швидше виправляйте ситуацію і терміново готуйте цю смакоту», — рекомендує блогерка.
Десерт «Баден-Баден»
Продукти
листкове тісто бездріжджове — 1 пачка (450г)
полуниця -250г
Для крему:
жовтки яєчні — 6 шт
цукор -200г
молоко -400мл
ванільний цукор «Haas» -1 пачка
кукурудзяний крохмаль «Haas» -2ст.л. (30г)
вершки 33%-200мл
лимонна кислота -½ч.
Для ганаша:
шоколад молочний -250г
вершки 20%-100мл
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт повітряного пирога на сметані з незвичайною назвою «Все змішав та в духовку». Випічка виходить ароматною, ніжною й не поступається на смак «модним» тортикам.
4005Читайте нас у Facebook