- 12:20 «Ми загинемо в ядерному апокаліпсисі?»: під час холодної війни жителі містечка Фульда на кордоні між НДР і ФРН боялися підходити до каналізаційних люків
- 12:07 Близнюкам — «Туз Кубків», Козорогам — «Король Пентаклів», Рибам — «Закохані»: Таро-прогноз та поради карт на тиждень до 18 травня
- 12:02 Помер відомий футболіст і тренер, який забив легендарний гол ударом з 77 метрів
- 11:51 Перемір’я до кінця доби або жорсткі санкції: Німеччина поставила ультиматум рф
- 11:47 Готував удари по лініях електропередач Рівненської АЕС: СБУ затримала російського агента
- 11:45 З карток українців вкрали понад мільярд гривень: які схеми застосовували шахраї
- 11:22 Я у шоці: мережа відреагувала на нову роботу популярних музикантів
- 10:54 Як відмити слайм з дитячого одягу та очистити дуже брудну сковорідку: поради від блогерок-красунь
- 10:23 Салат з редиски «Хвилинка» від Ольги Матвєй: молоточком розбивати нічого не потрібно
- 09:54 Найсильніший шахіст світу вперше стане батьком
- 09:26 Перерахунок пенсій заднім числом: хто отримає гроші відразу за кілька місяців
- 08:55 Ворог атакував низку областей України: де оголошували повітряну тривогу та працювала ППО
Замість тонкого тіста треба брати лаваш: Руслан Сенічкін поділився рецептом смачного «лінивого» штруделя

Телеведучий Руслан Сенічкін, який практикує приготування закусок з лаваша, у програмі «Сніданок з 1+1» запропонував рецепт «лінивого» штруделя.
Замість тонкого тіста для приготування штруделя Сенічкін запропонував брати звичайний лаваш.
Солодкій штрудель з яблуками
Попередньо замочити розинки у теплій воді та залишити приблизно на пів години.
Яблука нарізати невеликими кубиками й разом із корицею та родзинками підсмажити на вершковому маслі на сковороді.
Змастити лаваш розтопленим вершковим маслом.
Викласти на лаваш начинку, посипати цукром та загорнути у формі рулету.
Солоний штрудель зі шпинатом
На блендері перебити сир зі шпинатом.
Додати до начинки спеції, сіль, перець до смаку.
Вибити яйце в начинку та перемішати.
Змастити лаваш розтопленим вершковим маслом.
Викласти на лаваш начинку та загорнути у формі рулету.
Обидві рулети можна змастити зверху яйцем, тоді штрудель буде апетитнішим. Після цього відправити у духовку на 20−30 хвилин й випікати при температурі 200℃.
Раніше «ФАКТИ» розповідали, як приготувати американський гарбузовий пиріг з корицею.
8243Читайте нас у Facebook