- 12.05 22:26 Чому багаті люди здають у ремонт своє взуття: ці секрети можуть стати вам у пригоді
- 12.05 21:59 Незвичайний соус з квашених овочів: смачно так, що не відірватися
- 12.05 21:32 Наснився сон: сенсаційні заяви Шакіри про сингл двадцятирічної давності
- 12.05 21:03 На що звернути увагу перед укладенням договору оренди житла: це вбереже вас від проблем
- 12.05 20:45 «Носити прикраси — мистецтво. Щоб мати стильний вигляд, треба знати деякі секрети», — експертка зі стилю Ірина Бейлі
- 12.05 20:33 Для дружини та доньки він був опорою: на Покровському напрямку загинув воїн із Дніпропетровщини
- 12.05 20:25 Померла зірка «Діамантової руки» та інших фільмів Гайдая
- 12.05 20:08 Ароматні ліниві вареники з маком: будете готувати їх ледь не щодня, бо це смакота
- 12.05 19:52 Близнюкам — «Закохані» та важливе рішення, Рибам — «Смерть» та початок нового етапу: Таро-прогноз на вівторок, 13 травня
- 12.05 19:48 Отримати допомогу від держави зможуть більше переселенців: що вирішив Кабмін
- 12.05 19:46 За рік подорожчали на 75%, а за тиждень на 13%: які продукти зростають у ціні в Україні
- 12.05 19:21 Особливий день: відома шеф-кухарка похрестила доньок
Книга рецептів
11:53
—
26 січня 2022
Рецепт справжньої французької юшки від «однокурсниці» Тіни Кароль

Поп-співачка М'ята (Юля Загорська), яка навчалася у музичному училищі імені Глієра у той же час, що й відома співачка Тіна Кароль, поділилася з фоловерами рецептом юшки, привезеним нею із Франції.
Детальний рецепт приготування цієї страви вона виклала у Instagram .
Інгредієнти:
- Форель (або будь-яка риба — хек, дорадо, короп …) — 300 г;
- Мідії — 200 г;
- Картопля — 3 середні;
- Морква — 1 шт.;
- Цибуля порей — 1 шт.;
- Часник — 2 зубчики;
- Цибуля ріпчаста для бульйону — 1 маленька;
- Вершкове масло — 40 г;
- Вершки (20%) — 200 г;
- Сіль;
- Зелень.
Приготування:
- Відварити рибу з часником та цибулею, посолити.
- Бульйон процідити, щоб був прозорим. Рибу розібрати, очистити від кісточок та шкірки.
- Цибулю порей порізати кружальцями, викласти у каструлю і притушити на вершковому маслі.
- До цибулі додати бульйон, картоплю, нарізану кубиками, моркву, часник. Варити до готовності.
- До готових овочів додати вершки. Довести до кипіння та прокип'ятити 5 хвилин.
- Бульйон з овочами та вершками збити блендером.
- Мідії підсмажити на вершковому маслі разом із часником до готовності.
- У збитий блендером бульйон додати рибу та мідії.
- Посипати зеленню у тарілці. Готово!
До речі, під час одного із шоу Юлія розповідала, що свого часу Тіна Кароль виступала у неї на бек-вокалі. Щоправда, подробицями не поділилася.
Про те, як приготувати юшку по-фінськи, читайте на сайті «ФАКТІВ».
Фото — скріншот
743Читайте нас у Facebook
Наступний матеріал
Новини партнерів