- 13.06 22:28 Прикраса з історією: чому тіара знову в тренді
- 13.06 22:01 Секрет теплих зустрічей: приготуйте рідним фантастичне медове печиво до ароматного чаю
- 13.06 21:31 Хоче яхту та гарячих хлопців: Дженніфер Лопес надихається Леонардо Ді Капріо
- 13.06 21:00 Як побороти гниль на вишні: прості та доступні способи, що творять дива
- 13.06 20:35 Кабмін передав частину функцій від органів соцзахисту до Пенсійного фонду: що важливо знати
- 13.06 20:33 Завжди був готовий допомогти побратимам: воїн з Львівщини загинув у стрілецькому бою на Сумщині
- 13.06 20:06 Печиво «Горішки»: чудова випічка для ранкових чаювань
- 13.06 19:42 Окупація чи тиск: експерт розповів, чого очікувати на Сумському напрямку від ворога і в чому його головна мета
- 13.06 19:39 «Що швидше ми налаштуємося на довгу війну, то швидше війна завершиться», — Валерій Пекар
- 13.06 19:22 Дівам — «Зірка» та приємні враження, Козерогам — «Сонце» та заслужений відпочинок: Таро-прогноз на 14 червня
- 13.06 18:59 Одна карта — на всі рахунки: в Україні запроваджують відкритий банкінг
- 13.06 18:34 росія і КНДР шукають приховані способи вербувати військових з Північної Кореї, — аналітики
Розкішний смак «Чоловічого капризу»: рецепт легкого салату з яловичиною

Салати з додаванням різних видів м'яса дуже популярні у любителів смачно та ситно поїсти. Кулінари сайту «Рецепти від шефа» запропонували варіант салату з яловичиною. Вони вважають, що страва виходить з неповторним розкішним смаком, в якій м'ясо відмінно поєднується з різними продуктами.
Салат «Чоловічий каприз»
Продукти
яловичина, 200 г;
цибуля, 1 шт;
сіль та цукор по 1 ч. л;
оцет, 3 ч. л;
вода, 1 склянка;
картопля відварена, 2 шт;
яйця варені, 3 шт.;
сир, 150 г;
зелень;
майонез.Приготування
Цибулю нарізати тонкими півкільцями й замаринувати протягом 30 хвилин у воді з розведеною сіллю, цукром та оцтом.Відварити яловичину зі спеціями, остудити, різати дрібними шматочками.
Змішати м'ясо з цибулею та майонезом.
Салат формувати у кільці шарами, над кожним робити сіточку майонезу.
Перший шар — терта картопля.
Другий шар — м'ясо з цибулею.
Третій шар — терте яйце.
Четвертий шар — тертий сир.Прикрасити салат можна на свій смак.
Накрити салат плівкою та відправити у холодильник на кілька годин.
Нагадаємо, традиційний вінегрет можна приготувати з медово-гірчичною заправкою, яка зробить салат незвичайним, і він заграє новим смаком.
3234Читайте нас у Facebook