- 15.05 22:26 Секрети вибору ідеальної сумки на кожен день: деякі нюанси вас здивують
- 15.05 21:59 Модний смаколик з фініків: готується буквально за хвилину
- 15.05 21:00 Застосуйте для поливу помідорів пластикову пляшку: ефект дійсно вражає
- 15.05 20:36 Осиротіли дві доньки: на Покровському напрямку загинув колишній поліцейський
- 15.05 20:09 Яскрава візитівка весни: готуємо салат зі спаржею
- 15.05 19:58 Терезам — «Колесо Фортуни», Рибам — «Мир», а Тельцям — «Сонце»: Таро-прогноз та поради карт на 16 травня
- 15.05 19:56 Вартість холодної води може зрости до 200 грн за куб: Попенко пояснив, кого з українців змусять платити більше
- 15.05 19:53 Потап з пляшкою в руці натякнув на відкриття нового ресторану та побував у паралельній реальності
- 15.05 19:47 Заморозки залишили українців без фруктів: які з них можуть різко подорожчати влітку
- 15.05 19:19 У росії впав експорт товарів, проте є одне серйозне «але»
- 15.05 19:16 Гетманцев закликає НБУ, Мінфін та банки вирішити багаторічну проблему кредитування військових: що відомо
- 15.05 19:02 Далеко до виплат суддям та прокурорам: стало відомо, яку пенсію отримують Василь Зінкевич та Софія Ротару
Вінегрет з медово-гірчичною заправкою: абсолютно новий смак всім відомої страви

Кожна господиня має свої рецепти приготування вінегрету. Хтось додає до цього традиційного салату незвичні для нього продукти, хтось не варить, а запікає овочі для вінегрету з травами, хтось додає м'ясний окіст.
Кулінари сайту «Салати Найкращі рецепти» вважають, що медово-гірчична заправка зробить салат незвичайним, і він заграє новим смаком.
Вінегрет з медово-гірчичною заправкою
Продукти
- буряк 300 гр.
- морква 200 гр.
- картопля 300 гр.
- мариновані огірки 200 гр.
- червона цибуля 100 гр.
- біла квасоля консерв. 1 б.
- сіль до смакуЗаправка
- олія 2 ст.л.
- яблучний оцет 2 ч. л.
- рідкий мед 1 ч.л.
- гірчиця у зернах 2 ч.л.
- часник 2 зубчикиПриготування
Буряк, моркву та картоплю відварити, нарізати дрібними кубиками та скласти у салатницю.Нарізати кубиками мариновані огірки, цибулю, додати їх у салатницю разом з квасолею.
Для заправки змішати олію, оцет, мед, гірчицю та часник, видавлений через прес.
Всі інгредієнти посолити та перемішати, додати заправку та ретельно перемішати ще раз.
«ФАКТИ» розповідали, як приготувати популярний у багатьох країнах світу салат «Цезар».
3950Читайте нас у Facebook