ПОИСК
Книга рецептів

Торт «Пломбір» на сковороді без духовки від Ольги Матвєй: дуже цікавий рецепт ніжного та смачного делікатесу

23:40 4 лютого 2022
торт

Популярний останнім часом торт «Пломбір» із заварним кремом можна готувати не лише у духовці. Кулінарний блогер Ольга Матвєй пропонує не менш смачний рецепт «Пломбіру», але адаптований, щоб спекти основу для торта на сковорідці.

Торт «Пломбір» без духовки.

  • Масло вершкове — 150 г;
  • Цукор — 80 г;
  • Борошно 250 г.
  • Цукор 150 г;
  • Масло 50 г;
  • Крохмаль — 1−2 ст. л.;
  • Сметана — 500 мл;
  • Яйця — 2 шт.;
  • Ванілін.

РЕКЛАМА

Нагадаємо, деякі кулінарні блогери пропонують торт «Пломбір» прикрашати мигдалевими пелюстками. Крім того, є рецепти торта, де можна використовувати шоколад.

РЕКЛАМА

2008

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів