- 12:56 Дуже схожа на Бреда Пітта: у мережі з’явилися нові фото старшої біологічної доньки актора
- 12:20 «Я не впевнений у їхній перемозі»: коментатор «Євробачення» Тимур Мірошниченко про гранд-фінал конкурсу
- 12:07 Спіймаєте хвилю успіху: як знаки зодіаку вже скоро купатимуться у достатку
- 11:53 Вологі мрії кремля: які ультиматуми виставили росіяни Україні в Стамбулі
- 11:46 Дружина — краще, ніж рідня? Принц Гаррі і Меган підтримали Брукліна Бекхема та Ніколу Пельтц у протистоянні з батьками
- 11:23 Зовсім не хоче миру: у Європі розкритикували путіна через неявку на переговори
- 10:56 Просто магічне «вариво»: варення з соснових шишок — дуже корисне та смачне
- 10:38 Помер знаменитий футболіст, який грав на двох чемпіонатах світу і забивав Англії
- 10:24 Знайшла «по нюху»: Христина Орбакайте розповіла, як шукала у Берліні парфуми «Kristina»
- 09:56 Кабмін змінив розрахунок «радянського» стажу для пенсій: що відомо
- 09:26 Жир, нагар та бруд відлітають на очах: додати всього дві ложки й скляні кришки стають як нові
- 08:55 Окупанти розстріляли рейсовий автобус на Сумщині та били по мирних містах України: є загиблі та поранені
Смачні та соковиті манти на картопляній подушці від Наталії Калніної: страва коштує копійки, а гості завжди ситі та дуже задоволені

Кулінарна блогерка Наталія Калніна, яка раніше запропонувала швидкий рецепт випічки — рулету, який легко зробити за 15−20 хвилин, розповіла, як приготувати в одному посуді відразу дві страви — соковиті манти на картопляній подушці.
Фут-блогерка на своєму каналі називає цю страву улюбленою та такою, що коштує «копійки». Манти — самостійна страва, а картопля може стати гарніром, наприклад, до риби, запеченої у духовці під маринадом.
Інгредієнти:
Для тіста:
- Кефір — 250мл;
- Яйце — 1 шт.;
- Сіль — ½ч.л.;
- Рослинна олія — 1ст.л.;
- Борошно — 450 г.
Для фаршу:
- Фарш — 500 г;
- Цибуля — 350 г;
- Сіль — ½ч.л.;
- Чорний перець — за смаком;
- Сметана — 1ст.
- Вода — 50 мл;
Для картоплі:
- Картопля — 1 кг;
- Сіль -½ч.л.;
- Чорний перець — до смаку.
Процес приготування вона докладно показала на відео.
Раніше Наталія Калніна показала, як можна приготувати «ледачі» відбивні, коли не хочеться нічого відбивати.
А інша фуд-блогерка Людмила Борщ запропонувала рецепт супу «як у ресторані» — на бульйоні з овочами та вершками.
Фото — скріншот
1391Читайте нас у Facebook