- 11.07 22:27 Що не варто купувати на літніх розпродажах: ці рекомендації допоможуть вам зберегти гроші
- 11.07 22:00 Домашнє морозиво: готується без морожениці, вершків і цукру
- 11.07 21:31 Літо в розпалі: що посіяти в липні, щоби город не пустував
- 11.07 21:02 Сльози стали моїми: співачка Sowa виступила для героїв підрозділу «Шквал» й згадала найбільш зворушливі концерти
- 11.07 20:36 В окупації робив «коктейлі Молотова» проти ворога, а потім пішов воювати: на передовій загинув захисник із Житомирщини
- 11.07 20:11 Не існує: ЗМІ про кримінальні справи проти Вагіфа Алієва та його бізнес
- 11.07 20:09 Готуємо фарширований перець: ідеальна страва для літнього меню
- 11.07 19:55 Підозра Шабуніну — попередження для всіх, хто «воює» у ресторанах, — ветеран
- 11.07 19:43 Війна у спадок: Рубіо про те, чому розмови між американським та російським президентами не призводять до миру
- 11.07 19:35 ДБР повідомило про підозру антикорупціонеру Шабуніну: що про це відомо
- 11.07 19:17 Далі в «Холостяк»: відомий шеф-кухар вразив новиною
- 11.07 19:10 Частина пенсіонерів залишаться без виплат, якщо не напишуть спеціальну заяву: кого це стосується
Домашня випічка користується популярністю в українських сім'ях, особливо зараз, коли хлібобулочні вироби подорожчали майже вдвічі. Багато господинь воліють готувати смачні пиріжки, печиво та булочки вдома, вкладаючи в них всю душу.
Кулінари сайту «Прості рецепти» розповіли, як швидко приготувати булочки з джемом.
М'які булочки з джемом
Продукти
Тісто
Вершкове масло — 80 гр
Цукор — 100 гр
Борошно — 700 гр
Дріжджі — 5 гр
Сіль — 1 гр
Тепле молоко — 300 мл
Яйце — 1 шт. + білок — 1 шт.
Жовток для змащуванняНачинка
будь-який густий джемПриготування
У мисці змішати яйце, цукор та сіль. Влити тепле молоко, розтоплене вершкове масло та дріжджі.
Перемішати, поступово додаючи борошно. Замісити м'яке тісто. Поставити у тепле місце на 1 годину.
Розділити тісто на 12 частин. Скачати у кулю. Залишити на 10 хвилин.
Сформувати булочки, залишити на вистоювання на 15 хвилин.
Змастити жовтком, випікати у розігрітій духовці при 180° С протягом 25−30 хвилин.
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт оладок з меншою кількістю борошна, який підійде тим, хто любить печене, але намагається стежити за своєю фігурою.
641Читайте нас у Facebook