- 22:28 Секрети ароматів, які стимулюють витрачати гроші: зверніть увагу на нюанси
- 22:01 Сирний пиріг з черешнею: легкий десерт готується за півгодини
- 21:31 Кеті Перрі викликала занепокоєння шанувальників відсутністю обручки
- 21:02 Найкраща спеція для мозку: яка трава може суттєво покращити пам’ять
- 20:59 Семирічну дівчинку, яка зникла в Одесі, знайшли вбитою
- 20:38 Ціни на нафту та хвиля мігрантів: Пелюховський про кризу у разі війни на Близькому Сході
- 20:35 Близько місяця у шпиталі боролись за його життя: на Вінниччині поховали 22-річного розвідника, якого важко поранили на Курщині
- 20:08 Кукурудзяний мус з двома видами сиру — можна тим, хто на дієті
- 19:59 «Тихий план «Б» від влади? Що пишуть ЗМІ про кандидата в очільники БЕБ Цивінського
- 19:43 У рф знайшли застосування новій зброї з КНДР: експерт розповів, чому вона може стати дуже небезпечною
- 19:16 Рве на шматки: популярна співачка вразила зміною
- 18:59 Скорпіонам — «Сонце» та радість, Дівам — «Трійка Жезлів» та плани на майбутнє: Таро-прогноз на 20 червня
Книга рецептів
10:12
—
11 лютого 2022
Товстолобик з цибулею та сметаною у духовці: покроковий рецепт ситного обіду

Смачною та ніжною може бути не лише червона риба, яку, зокрема, можна приготувати у ікорному соусі за рецептом телеведучого Григорія Германа, а й товстолобик, запечений у сметані.
Автор рецепту на «1000 меню» стверджує, що ця страва не тільки дуже смачна, а й доступна — рибу можна купити у будь-якому магазині, а потрібні інгредієнти знайдуться у кожної господині.
Інгредієнти:
- Товстолобик — 500 грам;
- Цибуля ріпчаста — 1 штука;
- Твердий сир — 100 грам
- Сметана (жирна) — 100 грам;
- Борошно — 4 столові ложки;
- Лимон — 1 штука;
- Кріп, сухі спеції, сіль — за смаком.
Читайте також: «Царська страва»: Наталія Олендра представила фаршированого та запеченого у духовці коропа — справжній хіт святкового столу
Приготування:
- Рибу промити і повністю очистити від кісток та луски, розрізати на порційні шматочки.
- Підготовлену рибу посипати сіллю, приправами та збризкати лимоном, залишивши маринуватися на кілька годин, а то й на ніч.
- Обсмажити цибулю у великій кількості розігрітої рослинної олії та викласти її на деко.
- Рибу обваляти у борошні і обсмажити до рум'яної скоринки, викласти на деко і посипати кропом.
- Залити товстолобика сметаною та готувати у духовці півгодини.
- Перед подачею на стіл посипати тертим сиром і поставити у духовку на кілька хвилин, щоб він розплавився. Готово!
Раніше кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова розповіла, як приготувати у духовці судака у мандариновому маринаді.
Фото «100 меню»
666Читайте нас у Facebook
Наступний матеріал
Новини партнерів