- 22:28 Секрети ароматів, які стимулюють витрачати гроші: зверніть увагу на нюанси
- 22:01 Сирний пиріг з черешнею: легкий десерт готується за півгодини
- 21:31 Кеті Перрі викликала занепокоєння шанувальників відсутністю обручки
- 21:02 Найкраща спеція для мозку: яка трава може суттєво покращити пам’ять
- 20:59 Семирічну дівчинку, яка зникла в Одесі, знайшли вбитою
- 20:38 Ціни на нафту та хвиля мігрантів: Пелюховський про кризу у разі війни на Близькому Сході
- 20:35 Близько місяця у шпиталі боролись за його життя: на Вінниччині поховали 22-річного розвідника, якого важко поранили на Курщині
- 20:08 Кукурудзяний мус з двома видами сиру — можна тим, хто на дієті
- 19:59 «Тихий план «Б» від влади? Що пишуть ЗМІ про кандидата в очільники БЕБ Цивінського
- 19:43 У рф знайшли застосування новій зброї з КНДР: експерт розповів, чому вона може стати дуже небезпечною
- 19:16 Рве на шматки: популярна співачка вразила зміною
- 18:59 Скорпіонам — «Сонце» та радість, Дівам — «Трійка Жезлів» та плани на майбутнє: Таро-прогноз на 20 червня
Неймовірно смачно: ідеальний рецепт запеченого лосося з апельсином

Ведучий програми «Ранок з Україною» (канал «Україна»), відомий кулінарний експерт Григорій Герман часто ділиться своїми улюбленими рецептами. Сьогодні він розповів, як приготувати звичайний лосось, щоб він став найцікавішою стравою святкового столу.
— Це дуже просто та неймовірно смачно, — сказав Григорій.
Лосось з апельсином
Інгредієнти
Лосось — 2 стейки
Апельсин — 1 шт.
Імбир — 20 г
Мед — 2 ст. ложки
Крохмаль кукурудзяний — 1 ст. ложка
Оливкова олія — 2 ст. ложки
Сіль — на смак
Приготування
Насамперед слід перевірити апельсин на смак. Якщо він солодкий, треба зменшити кількість меду, щоби зберегти баланс смаків.
Половинку апельсина нарізати тонкими слайсами, а з другої половинки вичавити сік. Імбир очистити й подрібнити, змішати із соком, туди додати меду на смак. Перелити суміш у сотейник та відправити на вогонь. Окремо змішати крохмаль із невеликою кількістю води та ввести в сік, постійно помішуючи. Соус готовий.
Лосось посолити на свій смак і змастити олією. Запікати при температурі 160 градусів протягом 25 хвилин. Дістати рибу, змастити соусом і викласти апельсинові слайси. Відправити у духовку ще на п'ять хвилин.
Раніше Григорій Герман розповів «ФАКТАМ», як приготувати звичайну картоплю-фрі, щоб вона була смачнішою, ніж у «МакДональдсі».
651Читайте нас у Facebook