Вечеря «нашвидкуруч» від Людмили Борщ: спробувавши його, чоловіки «не можуть зупинитися», і вимагають «повторювати» щодня
Популярний фудблогер Людмила Борщ, яка зупинила публікацію нових рецептів кілька тижнів тому, не радить своїм шанувальникам надовго «відвикати» від смачної та практичної їжі — доля, як відомо, дама дуже мінлива, і цілком можливо, що незабаром ситуація з продуктами зміниться кардинальним чином.
Проте навіть зараз Людмила не проти того, щоб шанувальники використали її колишні рецепти.
Наприклад, смачна і сита «вечеря нашвидкуруч».
«Просто обожнюю готувати цю страву на вечерю або обід, нічого складного, а смак завжди просто чудовий. І на виході відразу і гарнір і м'ясо. Усі залишаються завжди ситі та задоволені. Спробуйте цей простий спосіб приготування смачної хрусткої картоплі», — пише вона.
Для приготування «чудо-вечері» знадобляться:
- картопля — 1 кг
- капуста — 500 г
- корейка — 250 г
- копчені свинячі реберця — 150 г
- паприка — 1−2 ч.л.
- олія — 3 ст.л.
- сіль перець.
А процес виготовлення можна відстежити на відео фудблогера.
Зокрема, капусту слід викласти на дно форми, зверху — пластини сирої картоплі, на які укладаються шматочки корейки та реберця.
Страва запікається за 180 градусів протягом 45−50 хвилин.
Зазначимо, що, напевно, стане в нагоді господаркам і «довгограючий» святковий рецепт від маріупольського блогера Ольги Матвій.
8561Читайте нас у Facebook