Салат з яловичини та перепелиних яєць — просто знахідка до святкового столу
Якщо хочете здивувати своїх гостей, то вам стане у пригоді цей рецепт. За словами кулінарки Лариси Павлюк, поєднання смаків приємно вразить кожного, хто скуштує цей салат.
Інгредієнти:
500 г відварної яловичини
9 відварених перепелиних яєць
3 маринованих огірки
1 червона цибулина
пучок зеленої цибулі, зеленого часнику
Соус
3 ст. ложки нежирної сметани
0,5 ч. ложки гірчиці
сіль, чорний мелений перець до смаку
Приготування
У каструльку кладемо філе яловичини, додаємо спеції, лавровий лист, духмяний перець горошком. Ставимо на вогонь, відварюємо до готовності. Відварюємо та очищаємо яйця. Коли всі інгредієнти готові, починаємо нарізати: м’ясо — тоненькою соломкою, яйця — навпіл, червону цибулю — тоненькими півкільцями, огірки — на четвертинки, зелень шинкуємо дрібно. Все з'єднуємо в салатниці.
Готуємо соус. Сметану з'єднуємо з гірчицею, змішуємо, додаємо до салату, також додаємо спеції, сіль та перець, регулюйте сіль до смаку, оскільки у салаті є мариновані огірки. Добре перемішуємо та подаємо до столу.
А чудовим рецептом салату олів’є, від якого на талії не буде жодного зайвого сантиметра, поділилася дієтологиня Галина Бурковська.
425Читайте нас у Facebook