Від цього олів’є на талії не буде жодного зайвого сантиметра, а готувати салат просто та швидко
Вже зовсім скоро літо, то ж українки активно займаються спортом та дотримуються здорового харчування, аби мати ідеальний вигляд. Та як бути, коли хочеться поласувати чимось забороненим? Наприклад, олів'є. Дієтологиня Галина Бурковська знає вихід з цієї ситуації та радить приготувати цей салат із заміною деяких інгредієнтів.
Для цього потрібні:
куряче філе — 250 г
картопля — 150 г
йогурт натуральний — 100 г
морква — 50 г
яйця — 3 шт.
огірки солоні — 2 шт.
огірок свіжий — 1 шт.
горошок — 50 г
цибуля ріпчаста — 50 г
гірчиця — 5 г
сіль, перець до смаку
Приготування
Зварити філе, дати охолонути, подрібнити. Картоплю, моркву приготувати на пару чи відварити. Подрібнити. Яйця відварити, подрібнити. Огірки. Можна взяти 50/50 свіжі й солоні. Подрібнити. Цибулину подрібнити, залити окропом на декілька хвилин.
Готуємо соус: йогурт змішати з гірчицею. З'єднати всі інгредієнти в глибокій посудині, посолити, поперчити за смаком. Потримати в холодильнику 20−30 хв.
Раніше «ФАКТИ» розповідали, які корисні страви можна приготувати з папороті.
33904Читайте також: Салат «Кольрабі» — дуже смачний і точно сподобається прихильникам здорового харчування
Читайте нас у Facebook