«Законсервуйте літо у банки»: готуємо джем з полуниці та ревеню
Сезон консервування розпочато, то ж можна сміливо вишукувати рецепти, які стануть фаворитами у вашій родині. Кулінарка Ольга Черкевич радить приготувати джем, аромат якого заполонить ваш дім.
Вам знадобиться
Ревінь — 1 кг
Полуниця — 1 кг
Цукор — 1 кг
Кілька гілочок лаванди
Приготування
Ревінь нарізати й засипати цукром. Через годину, коли він пустить сік, додати полуницю та лаванду. Довести до кипіння, охолодити. Так зробити 2 рази. На третій раз, коли варення закипить, його потрібно розлити по банках, оброблених паром.
А як приготувати м’ятне варення, розповіла кулінарка Надія Печенюк.
1007Читайте також: «Ваші діти забудуть про магазинні соки та газовані води»: готуємо домашній лимонад
Читайте нас у Facebook