ПОИСК
Книга рецептів

Кабачкові рулетики: неймовірно смачно та корисно для тих, хто худне

21:00 17 червня 2022
Кабачкові рулетики

З молодих кабачків можна приготувати масу смачних і, що робить їх ще популярнішими, недорогих страв, у тому числі закусок для застілля. Ідеально — рулетики, які вийдуть водночас пікантними і дуже ніжними.

Інгредієнти на 4 порції:

  • 2 кабачки/цукіні
  • 3−4 яйця
  • 3 ст. л. борошна з гіркою
  • ½ ч. л. копченої паприки

Начинка:

  • 200 г крем-сиру,
  • 100 г твердого сиру,
  • зелень
  • 1−2 часточки часнику,
  • 3 помідорки
  • олія, сіль ⠀

Приготування:

Кабачки нарізаємо поздовж, солимо і залишаємо на 10 хвилин. Збовтуємо яйця і окремо в мисочці змішуємо борошно з копченою паприкою. Кабачки вмокаємо в борошно, потім в яйця і смажимо до золотистості з двох сторін. Смажені кабачки викладаємо на тарілку і промокаємо серветкою зайву олію.

Для начинки змішуємо натертий часник, натертий на мілкій терці сир, крем-сир і зелень, підсолюємо на власний смак. На часточки нарізаємо помідор.

Охолонувші кабачки змазуємо 1 ч. л. сирної начинки, кладемо помідорну часточку, по бажанню можна додати ще руколу — для пікантності, і закручуємо. Рулетики кладемо годину в холодильник, вони так краще триматимуть форму.

Читайте також: Кабачки, фаршировані грибами та гречкою: правильне меню при діабеті

5123

Читайте нас у Telegram-каналі, Facebook та Twitter

Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів
 

© 1997—2022 «Факти та коментарі®»

Усі права на матеріали сайту охороняються у відповідності до законодавства України.

Матеріали під рубриками «Офіційно», «Новини компаній», «На замітку споживачу», «Ініціатива», «Реклама», «Пресреліз», «Новини галузі» а також позначені символом публікуються у якості реклами та мають інформаційно-комерційний характер.