- 08:54 Пекельна ніч: росіяни завдали сім авіаударів по Краматорську
- 08:17 Овнам не потрібно сьогодні «з'ясовувати стосунки», а Левам не варто ризикувати: гороскоп на 22 червня
- 07:00 Просто хочеться плакати: в Мережі порівняли пенсії в ЄС і Україні
- 06:02 Східний гороскоп на неділю, 22 червня: що принесе «День собаки-сьорбаки»
- 05:00 Принц Вільям святкує: майбутньому королю виповнилося 43 роки
- 04:04 Після ударів Ізраїлю по Ірану: що говорила Баба Ванга про початок Третьої світової війни
- 03:20 «Вау, русалка!»: дружина внука Алли Пугачової показала фігуру у бікіні
- 03:01 Зобов’язаний знати кожен власник кота: названо 6 основних правил котячого етикету
- 00:06 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 21.06 22:27 Ефект Дідро: розуміння цього явища допоможе уникнути зайвих витрат
- 21.06 22:01 Спаржа з часником і пармезаном: королівські ласощі, які готуються дуже просто і швидко
- 21.06 21:31 Не дозволяла солодке: Дженніфер Еністон поділилась трьома важливими життєвими уроками від мами
Корисний сніданок: солоні сирники від судді «МайстерШефа»

Український ресторатор, суддя «МайстерШеф» Володимир Ярославський неодноразово ділився авторськими рецептами. Кулінар визнає, що любить готувати на сніданок страви з сиру. Цього разу він запропонував для корисного сніданку рецепт солоних сирників.
Солоні сирники
Продукти
300 г сиру
1 яйце
100 г петрушки
100 г шпинат
сіль
свіжий чебрець
35 г вівсяного борошна
олія для смаженняПриготування
Сир добре віджати через рушник чи марлю.
Петрушку та шпинат помити, видалити стовбури, залити окропом, відкинути на сито і віджати від вологи.
Зелень разом з яйцем подрібнити у блендері.
Змішати в мисці домашній сир, сіль, зелень з яйцем, вівсяне борошно.
Сформувати кульки, на вівсяному борошні сформувати сирники.
На невеликому вогні підсмажити сирники з кожного боку до рум'яної скоринки, накрити кришкою та ще раз підсмажити з кожного боку.
Сирники виходять надзвичайно соковиті, з хрусткою скоринкою.
Ярославський рекомендує їсти їх з лососем або зі сметаною.
Нагадаємо, нещодавно Ярославський запропонував рецепт сезонної страви — гаспачо з полуницею та дав кілька корисних порад.
1259Читайте нас у Facebook