ПОИСК
Книга рецептів

Чоловіки оцінять: готуємо яловичий язик по-кавказьки

17:19 9 липня 2022
Яловичий язик по-кавказьки

Відомий кулінарний ресурс, який раніше запропонував рецепт кави по-іспанськи, «Кухни народов мира» опублікував рецепт чудової м'ясної закуски, яку насамперед оцінять чоловіки.

Складові:

• яловичий язик — 2 кг
• гриби — 600 гр
• цибуля — 2 шт
• вершкове масло — 30 гр
• волоські горіхи — 2 склянки
• часник — 2 зубчики
• сметана — 2 склянки
• зелень петрушки — пучок

Приготування:

РЕКЛАМА

1. Язик вимити, варити у підсоленій воді 1,5 год. Очистити, нарізати скибочками.

2. Гриби нарізати, цибулю та часник очистити. Цибулю нарізати кільцями, часник пропустити через прес. Цибулю спасерувати на вершковому маслі.

РЕКЛАМА

3. Приготувати сметанний соус. Горіхи подрібнити, розтерти з часником. На сковороду з цибулею викласти сметану, додати горіхи з часником. Посолити, поперчити, перемішати добре. Тушкувати 10 хв.

4. У гарячий соус додати нарізаний язик, тушкувати 7 хв. Викласти скибочки язика на тарілку по колу в кілька рядів, полити соусом, прикрасити зеленню.

РЕКЛАМА

Як писали «ФАКТИ», раніше кулінари поділилися рецептом салату «Орландо» з грибами та відвареним язиком.

882

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів