- 22:28 Молоко, а потім пластівці — чи навпаки: ці правила етикету шведського столу варто знати
- 22:01 Мигдаль з розмарином: смачно так, що не відірватися
- 21:31 Це може бути найрізноманітніша їжа: як приховані калорії заважають схуднути
- 21:02 «Це не дрібниця»: Бен Аффлек відверто висловився щодо нових стосунків Дженніфер Лопес
- 20:45 «Цю професію називають професією майбутнього», — колекціонерка Людмила Карпінська-Романюк
- 20:06 Персиковий джем: за цим рецептом він виходить ідеальним
- 19:59 Помер легендарний ексфутболіст «Карпат», який забивав за збірну Радянського Союзу
- 19:41 рф створила новий підрозділ для посилення армії: аналітики розповіли, чим це загрожує
- 19:39 Під Києвом загинув маленький хлопчик: на нього покотився Renault Master без водія
- 19:29 Стрільцям — «Королева Кубків», Левам — «Туз Пентаклів», а Овнам — «Маг»: Таро-прогноз та поради карт на 11 липня
- 19:15 Торгував в сільському магазині: емоційний допис популярного телеведучого підкорив Instagram
- 19:00 Пожовклі білі шкарпетки більше не проблема: просто додайте цей порошок при пранні
Маринована капуста «Провансаль»: швидка та проста закуска до столу

Що тільки не роблять з капустою: і м'які та хрусткі смажені пиріжки, і соковиті капустяні чебуреки з м'ясом, і голубці. Аж ось тепер пропонуємо рецепт приготування маринованої капусти.
«Подавати до столу можна вже через пару годин після приготування», — розповідає на своїй сторінці у Фейсбук фудблогерка Марина Гармаш.
Продукти, що входять до складу салату, завжди є під рукою.
Інгредієнти:
1 кг капусти,
2 — 3 шт. солодкого перцю,
1 морква,
2 шт. ріпчастої цибулі,
1 зубчик часнику
Маринад:
150 мл води,
70 мл олії,
2 ст. л. оцту 9%,
50 г цукру,
1, 5 ч. л. солі,
5 шт. чорного перцю горошком,
2 шт. запашного перцю,
1 — 2 шт. лаврового листа
Приготування:
Нашинкуйте капусту, солодкий перець наріжте смужками, цибулю півкільцями. Моркву натріть на тертці, часник подрібніть. З'єднайте всі інгредієнти в мисці, перемішайте. Для маринаду закип'ятіть воду зі спеціями, цукром, сіллю, додайте олію. В кінці закипання влийте оцет. Гарячим маринадом заправте салат, перемішайте. Поставте невеликий прес, залиште на 20 — 40 хвилин до охолодження. Потім приберіть закуску в холодильник.
Нагадуємо, дієтолог рекомендує їсти квашену капусту, адже вона заспокоює та омолоджує.
Читайте нас у Facebook