ПОИСК
Книга рецептів

«Грушевий пиріг з апельсином та кокосом»: від цієї страви ви точно не наберете зайвого

20:45 4 жовтня 2022
Світлана Теренчук з грушевим пирогом

Дизайнерка з Вінниці Світлана Теренчук — веганка з багаторічним стажем. Жінка не вживає молочні продукти, м'ясо, рибу, яйця. Втім, це не заважає їй готувати смачні, ситні та оригінальні страви, наприклад, рожевий хліб. З «ФАКТАМИ» пані Світлана поділилась рецептом улюбленого пирога.

Інгредієнти

2 груші
1 апельсин
1 склянка води
0.5 склянки олії (можна додати для аромату олію з мигдалю)
2 склянки борошна
1 склянка цукру
0.5 склянки кокосової стружки (або горіхів)
1 ст. ложка меленої кориці
розпушувач

Приготування:

РЕКЛАМА

В посудину влити воду, олію, додати цукор, сік одного апельсину. Поставити на вогонь прогріватися, постійно помішуючи, щоб цукор розтанув. Не доводити до кипіння. Зняти з вогню, додати цедру апельсина, розпушувач, кокосову стружку. Поступово всипати борошно. Тісто має бути густим.

Змастити форму олією, вилити в неї тісто.

РЕКЛАМА

Нарізати груші довгими тонкими дольками, викласти зверху на тісто. Посипати груші корицею.

Випікати приблизно 40 хв при температурі 180 градусів.

РЕКЛАМА

Нагадаємо рецепт торту, який готується дуже швидко і без випічки

457

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів