Готуємо смачний гарбузово-морквяний соку з апельсином без соковижималки (відео)
З осіннього красеня гарбуза можна приготувати безліч смачних і часто не зовсім звичайних страв. Фуд-блогерка Наталя Калніна, відома своїми цікавими рецептами, запропонувала приготувати смачний гарбузово-морквяний сік з апельсином без соковижималки.
«Я його називаю „Особливий“, тому що він виходить особливо смачним. У нас у сім'ї люблять гарбузові соки, тому готую його у різних варіантах. Цей варіант один з улюблених» , — пише Калніна.
Для соку потрібно:
Гарбуз — 1 кг
Морква — 500г
Апельсин -2 шт
Лимон — 1 шт
Лимонна кислота — 1/3ч.л.
Цукор — 200г
Вода — 2л
Весь процес приготування блоґерка показала на відео.
«Це просто райський нектар якийсь», «Дуже смачний і корисний сік своїми руками. Раніше купували гарбузовий сік 3-х літровими банками, тепер готуємо самі», «Корисний смачний сік готую не один рік. Гарний для печінки», «Яка смакота, обожнюю сік з гарбуза та моркви», — пишуть читачі сторінки у коментарях.
Нагадаємо, дієтологи рекомендують їсти гарбуз через біологічно активні речовини, що містяться у ньому, які сприяють виведенню холестерину з організму та покращують водно-сольовий обмін.
1656Читайте нас у Facebook