- 12:20 «Через вибух кімната засяяла темно-червоними кольорами»: зірка фільму «Я, „Побєда“ і Берлін» Микита Васейко про виклики під час великої війни
- 12:04 Один з лідерів УПЛ звільнив головного тренера після нічиєї з «Динамо»
- 11:33 Туреччина готова взяти зобов’язання щодо спостереження за можливим припиненням вогню в Україні, — ЗМІ
- 11:19 Вартість вітчизняних ліків не знизилася, попри заборону маркетингових договорів, — експерт
- 11:11 Російські агенти намагалися підірвати наряд поліції біля Рівного
- 11:06 Штучний інтелект проти розрухи: політолог Філіндаш назвав шлях розвитку України
- 10:46 Водолії будуть нарозхват, а на Тельців чекає фінансовий сюрприз: гороскоп на тиждень 12 — 18 травня
- 10:21 «Ощадбанк» анулює частину «пенсійних» карток: які з них будуть заблоковані і коли
- 09:55 Де і коли безкоштовно дивитися «Шахтар» — «Динамо»: розклад трансляцій та прогноз на фінал Кубка України
- 09:31 Вогкість та холод із Північної Європи йдуть в Україну: у другій декаді травня синоптики прогнозують температуру нижче за норму
- 09:06 «Кремлівський пацієнт цілком відвертий. Він дав зрозуміти, що попереду — вічна війна»: Олександр Невзоров про «переговорну» пропозицію путіна
- 08:41 Росіяни атакували дронами потяг на Донеччині та Одещину
Побалуйте малечу смакотою: готуємо булочки для бургерів

Класичні булочки для бургерів приготувати в домашніх умовах зовсім нескладно. Важливо лише дотриматися деяких загальних правил під час роботи з дріжджовим тістом. Вони виходять повітряними і м'якими, з апетитною верхівкою, присипаною кунжутом, пише кулінарка Лія Михайлівна.
Для опари:
- 200 мл теплого молока
- 30 г живих дріжджів або 2 ч. л сухих дріжджів
- 1ч. л. солі
- 1 ст. л. цукру
Замісили і залишити до появи шапочки.
Далі в готову опару додаємо:
- 50 мл оливкової олії
- 50 мл рафінованої олії
- 200 мл теплої води
- 600 г борошна
Приготування:
Замішуємо тісто. Залишаємо рости на 1 годину, тоді формуємо кульки. Занурюємо кульку в молоко з олією (50 мл молока, 2ст.л. олії) і обмокуємо в кунжут. Залишаємо на 20 хвилин для підходження.
Випікаємо при температурі 180 градусів у розігрітій завчасно духовці приблизно 40 хвилин.
Додайте листя салату, соус барбекю, котлету, сир, цибулю, квашений огірок -і бургер готовий.
Нагадаємо кілька рецептів десертів, що не потребують електрики, від Наталі Берладин.
Читайте нас у Facebook