- 19:43 Не лише не додадуть, а й заберуть: кого з пенсіонерів і чому змусять повернути виплати
- 19:34 Зеленський назвав умову, коли «москва зазвучить миролюбно»
- 19:19 «Впевнений, що рф має план»: військовий оцінив загрозу наступу росії з білорусі
- 19:02 Як позбавитися слимаків та равликів на городі: чотири найпоширеніші способи
- 18:58 Мій стрес досяг нового рівня: Надя Дорофєєва зізналася у важкій депресії
- 18:53 Звикли жити на «широку ногу»: легенда українського ТБ розповіла про свою пенсію
- 18:22 Меган Маркл поділилася особистими фото, а Гаррі промовчав: що відбувається у родині
- 17:53 Немає запису про звільнення: як пенсіонеру довести, що він не працює та отримати перерахунок пенсії
- 17:23 Побили горщики: Дональд Трамп про плани щодо своєї Tesla
- 17:11 Популярний в Україні овоч рекордно подорожчав: в чому причина
- 16:58 Проводить імітацію реформ: Кулик про дії МОЗ на фармринку
- 16:54 «Вона не змінилася — змінився я»: Віталій Козловський вразив новим звучанням старого хіта
Ці пампушки дійсно тануть у роті: приготуйте до різдвяного столу

До різдвяного столу варто приготувати такі пампушки, адже вони не лише стануть його окрасою, а й сподобаються вашим рідним та гостям, вважає кулінарка Ірина Пигель.
Інгредієнти:
1 кг борошна
100 г дріжджів
0,5 л молока
2 яйця
8 жовтків
100 г масла
1 ч. л. солі
200−250 г цукру
2 ст. л. олії
1 ст. л. горілки
Приготування
Дріжджі розвести в теплому молоці з 3 столовими ложками борошна та 1 столовою ложкою цукру. Поставити, щоб піднялося. Масло розтопити. 2 яйця та 8 жовтків розтерти з цукром і маслом.
Додати горілку, олію. Місити до появи пухирців, тісто буде м'яким, слухняним. Вимішуючи, можна змащувати руку олією.
Тісто накрити харчовою плівкою, щоб не засихало. Підходить 2−3 рази (підійде — обминаємо). По часу вийде 1−1,5 години.
Формуємо пампушки.
Виліплені пампушки мають в теплі підійти ще 30−40 хв. Олія — 1 л для смаження. Смажити пампушки до готовності, холодні можна посипати пудрою.
А секрет справжніх українських пампушок відкрив ресторатор Володимир Ярославський.
68414Читайте нас у Facebook