- 17.07 22:27 Наймодніший сувенір-2025: як вибрати подарунок
- 17.07 21:59 Чудова заправка для салатів: готується просто і швидко
- 17.07 21:29 Дженніфер Лопес святкуватиме день народження концертом у Туреччині
- 17.07 21:00 Робіть це під час ходьби й можете за місяць втратити до 4 кілограмів ваги
- 17.07 20:55 «Шахтар» зіграв у гостях внічию з «Ільвесом» і вийшов у відборі Ліги Європи на турецького гранда: відеоогляд матчу
- 17.07 20:35 Він мав позивний «Меджик», що означає чарівник: під Куп’янськом поліг 28-річний воїн з Запоріжжя
- 17.07 20:07 Консервовані огірки з кетчупом: незвично, але дуже смачно
- 17.07 19:39 Україна розгортає десятки тисяч перехоплювачів, щоб зупинити російські «Шахеди»
- 17.07 19:14 Вперше за довгий час: популярна телеведуча звернулася до мережі
- 17.07 19:02 Близнюкам — «Дама мечів» та рішучість, Терезам — «Лицар Жезлів» та бурхливі емоції: Таро-прогноз на 18 липня
- 17.07 18:44 путін вже відповів на ультиматум Трампа: аналітик пояснив задум кремля
- 17.07 18:30 У Польщі закривають притулки для українських біженців
Просто ідеально на обід: готуємо щавлевий борщ з реберцями

Подаруйте частинку тепла своїм рідним та близьким, адже ця страва точно їм сподобається. Тим паче на городах вже можна знайти щавель та іншу зелень, яка зробить смак борщу ідеальним й додасть вітамінів, вважає кулінарка Надія Сулиган.
Отже, нам потрібно:
- 500 г — реберець чи м'яса на кісточці,
- 3−5 шт.- картоплі,
- 1- цибуля,
- 1- морква,
- 3−5 шт.- яєць (варених),
- пучок щавлю,
- свіжа зелень,
- сіль, спеції за смаком.
Приготування:
Спочатку нам потрібно зварити м'ясний бульйон. Ребра залити холодною водою й довести до кипіння, знімаючи пінку, яка при цьому буде утворюватися. Варити м'ясо на повільному вогні впродовж години.
Очистити овочі від шкірки та ретельно промити в проточній воді. Картоплю нарізати невеликими шматочками, моркву — соломкою, цибульку мілко подрібнити.
Кладемо всі овочі в киплячий бульйон. Тим часом відварити яйця — 5−7 хв, охолодженими почистити і порізати невеликими кубиками. Також дуже ретельно промиваємо щавель і дрібненько нарізаємо.
До зварених овочів додаємо нарізаний щавель і проварюємо лише 1−3 хв, додаємо нарізані яйці, солимо, перчимо, також додаємо улюблені спеції, лавровий листочок (за бажанням) і багато зелені (кріп, петрушка, молода цибулька).
Все, вимикаємо плитку, борщик готовий. Наливаємо в тарілочку, заправляємо сметанкою і подаємо до столу.
Нагадаємо рецепт юшки з грибами та оселедцем.
518Читайте нас у Facebook