ПОИСК
Книга рецептів

Ідеальна глазур без білка для паски: легко й гарно

22:00 6 квітня 2023
глазур для паски

Створення глазурі для паски — філігранна робота. Цей рецепт настільки простий, що під силу кожному. Важливо й те, що всі продукти використовуються натуральні.

Кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова поділилася рецептом глазурі, який варто взяти до уваги. Адже свято вже незабаром!

— Ця глазур просто ідеальна, — каже Елла Іванова. — А готується вона без білка. Причому процес приготування досить простий та забере багато часу.

Ідеальна глазур для паски

1 чайна ложка желатину

1 столова ложка води

РЕКЛАМА

150 г цукрової пудри

3 столові ложки води

сік лимона

РЕКЛАМА

З'єднуємо цукрову пудру та воду, доводимо до кипіння. До желатину додамо столову ложку води.

З'єднуємо гарячий сироп та желатин. Збиваємо, наприкінці додаємо лимонний сік. Покриваємо паски, занурюючи верхівкою у глазур. І смачного!

РЕКЛАМА

«ФАКТИ» розповідали також, як приготувати неймовірно смачну сирну паску «Три шоколади».

Читайте також: Рецепти великодньої випічки: бездрожжева сирна паска від Лізи Глинської

Фото з альбому Елли Іванової

19259

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів