- 11:46 «Сверблячка сьомого року»: експертка з мови тіла прокоментувала стосунки принца Гаррі та Меган Маркл
- 11:33 Залишилися дружина та дві доньки: футболіста збірної Ізраїлю вбила тяжка хвороба
- 11:24 Трамп хоче депортувати українців зі США за рахунок коштів на допомогу біженцям
- 10:57 Хотів викрасти нові розробки ЗСУ: СБУ затримала «крота», який влаштувався до оборонного заводу на Одещині
- 10:54 Капусняк з гарбузом від Евгена Клопотенка: смак здивує кожного
- 10:22 Потім США доведеться заплатити більше: в ЗМІ назвали наслідки загравання Трампа з путіним
- 09:55 «Гучна» ніч в росії: дрони атакували військовий завод в Орловській області
- 09:39 Де дивитись сьогодні онлайн фінал Ліги Європи «Тоттенхем» — «Манчестер Юнайтед»: розклад трансляцій та ставки букмекерів
- 09:34 Командира військової частини відсторонили: ворог вдарив по полігону на Сумщині — є вбиті та поранені
- 09:26 Деяким пенсіонерам виплатять допомогу у сумі від 2,5 до 4 тисяч гривень: хто зможе отримати
- 08:56 Ворог вночі атакував Київ, Суми та низку інших міст: серед постраждалих є діти
- 08:18 Ракам слід прислухатися до думки оточуючих, а Левам не варто ризикувати грошима: гороскоп та незвичайна порада від мольфара на 21 травня
Пхалі зі шпинату з зернами гранату: рецепт від відомої кулінарки Оксани Вознюк

Весна — час готувати страви з молодого шпинату. Рецептів чимало. Який обрати? Варто прислухатися до порад професійних кулінарів.
- Пхалі — страва грузинської кухні, — говорить відома українська кулінарка Оксана Вознюк. — Її можна готувати зі шпинату, ботви буряка, кропиви, баклажанів, цвітної, савойської та синьої капусти… Принцип приготування простий: овочі бланшуються та заправляються пряним соусом зі спецій та грецьких горіхів.
Для приготування потрібно:
- Шпинат свіжий — 500г
- Горіх грецький — 100 г
- Часник — 1 зубок
- Кінза — 20 г
- Чілі (за бажанням)
- Хмелі-сунелі — 1 ч. ложка
- Уцхо-сунелі — ½ ч. ложки
- Сіль, перець за смаком
- Зерна граната
- Декілька крапель яблучного оцету або лимонного соку (за бажанням)
Шпинат бланшуємо, проціджуємо та дрібно нарізаємо. Грецький горіх, кінзу, часник, хмелі-сунелі, уцхо-сунелі, чілі, перець та сіль перемелюємо у блендері. Готовий соус перемішуємо з дрібно посіченим шпинатом. Формуємо кульки та додаємо зерна граната.
Нагадаємо рецепт смачних панкейків.
Фото з альбому Оксани Вознюк
582Читайте нас у Facebook