Експрес-десерт без випікання: ніжний та легкий, саме для спекотного літа
Випікання солодощів — справжнє мистецтво, підвладне не кожному. Інша справа десерти без випічки — це смачно та швидко, немає необхідності поратися з духовкою. Все просто, торт або рулет досить охолодити й потім смакувати разом з малечею.
Інгредієнти у таких десертах різноманітні. До прикладу, в наступному рецепті, який пропонує канал «Смачно та просто», за основу взяте печиво савоярді.
Інгредієнти:
савоярді 200 г
вершки 30% 400 мл
цукрова пудра 5 ст. л
маскарпоне 200 г
ванілін до смаку
молоко
Приготування:
Вершки, сир Маскарпоне та цукрову пудру збити до стійких піків.
Начинку рівномірно (шарами) викласти на печиво.
Повторити бажану кількість шарів.
Раніше ми розповідали, як приготувати смачний полунично-шоколадний торт. Щей смаколик особливо сподобається дітям.
22491Читайте нас у Facebook