- 17.07 22:27 Наймодніший сувенір-2025: як вибрати подарунок
- 17.07 21:59 Чудова заправка для салатів: готується просто і швидко
- 17.07 21:29 Дженніфер Лопес святкуватиме день народження концертом у Туреччині
- 17.07 21:00 Робіть це під час ходьби й можете за місяць втратити до 4 кілограмів ваги
- 17.07 20:55 «Шахтар» зіграв у гостях внічию з «Ільвесом» і вийшов у відборі Ліги Європи на турецького гранда: відеоогляд матчу
- 17.07 20:35 Він мав позивний «Меджик», що означає чарівник: під Куп’янськом поліг 28-річний воїн з Запоріжжя
- 17.07 20:07 Консервовані огірки з кетчупом: незвично, але дуже смачно
- 17.07 19:39 Україна розгортає десятки тисяч перехоплювачів, щоб зупинити російські «Шахеди»
- 17.07 19:14 Вперше за довгий час: популярна телеведуча звернулася до мережі
- 17.07 19:02 Близнюкам — «Дама мечів» та рішучість, Терезам — «Лицар Жезлів» та бурхливі емоції: Таро-прогноз на 18 липня
- 17.07 18:44 путін вже відповів на ультиматум Трампа: аналітик пояснив задум кремля
- 17.07 18:30 У Польщі закривають притулки для українських біженців
Кухня Ізраїлю: салат із сирої броколі з родзинками, мигдалем і гранатом

Останні роки цей салат став традиційним в Ізраїлі на Рош га-Шана. Але й у інших країнах його теж полюбляють готувати, тому що це смачно, корисно та оригінально, ділиться українка Юлія Ільїнська-Гофман. До речі, нагадаємо рецепт домашнього хумусу.
Інгредієнти:
- 1 головка броколі — помити, обсушити, розрізати на суцвіття
- 1 велике яблуко — натерти на крупній тертці
- 30 г пластівців мигдалю
- 50 г родзинок
- ½ червоної цибулі — порізати кубиками
Для заправки:
- 1 ст.л. яблучного оцту
- 1 ч.л. меду
- ½ ч.л. солі
- Зерна граната — за смаком і для прикрашання
Приготування:
Мигдаль підрум'янити на сухій сковорідці. У неглибокій мисці змішайте всі інгредієнти для заправки. Ретельно перемішати до однорідності.
Додати до заправки цибулю й залишити на 5 хвилин. Ізюм запарити, потім обсушити.
Тим часом броколі помістити в чашу блендера і порубати. У великій мисці змішати броколі, яблука, родзинки та заправку з цибулею.
Ретельно все перемішати. Додати до салату мигдаль та зерна граната й знову перемішати. Подавати можна одразу ж, хоч після кількох годин у холодильнику салат стає тільки смачнішим.
Нагадаємо рецепт овочевого салату з кіноа.
238Читайте нас у Facebook