- 13:52 Справа Шабуніна: як антикорупціонер став мішенню держави
- 13:32 Сила, яку не зламати: відомий шеф-кухар вразив зверненням до мережі
- 13:11 Туристка з України загинула на пляжі в Албанії, рятуючи доньку, що тонула
- 12:46 Кабачкова запіканка з курячим фаршем: сезонні ласощі від відомої фудблогерки з Житомира
- 12:20 Укриття не для всіх: кого й чому не пускають в бомбосховища під час обстрілів, чи законно це і куди скаржитись
- 12:01 Овнам та Тельцям — бонуси, Скорпіонам — підробіток: фінансовий гороскоп на тиждень 14 — 20 липня
- 11:30 путін попередив Трампа про ескалацію на сході України протягом наступних 60 днів
- 11:11 Німеччина скорочує фінансову підтримку новоприбулим біженцям з України: скільки й коли платитимуть «по-новому»
- 11:02 Не переглядатимуть кандидатуру: комісія БЕБ пояснила своє рішення
- 10:44 Російський агент мав намір підірвати багатоповерхівку у Рівному
- 10:19 На якому каналі дивитись онлайн «Ільвес» — «Шахтар»: розклад трансляцій та прогноз на матч кваліфікації Ліги Європи
- 09:56 Телешоу «Супермама» викликало скандал у прокуратурі: що сталося
Дуже вдалий рецепт яловичої печінки: просто та смачно

Яловича печінка буде соковитою та ніжною, якщо її правильно приготувати. А робиться це легко та просто. Важливо дотримуватися перевіреного рецепта. І, звісно, потрібно готувати їжу з позитивними думками, про це говорять усі професійні кухарі. Тоді страви виходять смачними.
Секретами приготування яловичої печінки поділилася відома кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова, яка раніше розповіла, як приготувати дуже смачні смажені пиріжки з картоплею.
— Думаю, така яловича печінка сподобається вам і вашим близьким, і ви захочете приготувати її не один раз, — каже Елла Іванова. — Ось рецепт.
Яловича печінка
500 г яловичої печінки
1 чайна ложка солі
1 чайна ложка цукру
0,5 чайної ложки соди
1 яйце
Борошно для панірування
2 цибулини
Олія
Печінку промиваємо. Видаляємо плівку. Нарізаємо.
З'єднуємо та перемішуємо всі інгредієнти для маринаду: яйце, соду, сіль та цукор. Вмочуємо в маринаді печінку та витримуємо в холодильнику ніч.
Просушуємо за допомогою паперового рушника й пануємо в борошні. Обсмажуємо по кілька хвилин з кожного боку. Окремо підсмажуємо цибулю. Усі з'єднуємо. Додаємо трохи води й тушкуємо 20 хвилин.
Смачного!
Раніше «ФАКТИ» розповідали, як приготувати жульєн за пів години.
Читайте також: Дуже ситно за невеликі гроші: готуємо старовинну козацьку коцюрбу
Фото з альбому Елли Іванової
14870Читайте нас у Facebook