Про те, як готувати цю страву, яка «стане окрасою столу», блогер розповів в Instagram.
⠀ Інгредієнти:
450 г копченого курячого м’яса, філе або стегна;
300 г помідорів;
5 варених яєць;
200 г твердого сиру;
130 г домашнього майонезу;
200 г хліба для сухариків;
сіль, перець, паприка, сушений часник;
1.5 ст. л олії;
1 ст. л маку.
Приготування:
Вливаємо в сковорідку олію, додаємо паприку і сушений часник, розмішуємо і розігріваємо. Вкидаємо кубики хліба (без скоринки) і обсмажуємо до золотавості та хрусткості.
На сухій сковорідці 2−3 хвилини обсмажуємо, перемішуючи, мак.
Складаємо салат шарами в кулінарному кільці, кожен промазуємо майонезом.
Першим шар — кубики копченого філе чи копченого стегна, далі — нарізані варені яйця, твердий сир. Сирний шар варто більще змастити майонезом.
Один із шарів потрібно посолити та поперчити.
Зверху викладаємо сухарики, виймаємо салат із кільця, присипаємо маком зверху і з боків.
Вага такого салату становить близько 1500 грамів, на його приготування відводиться 40 хвилин.